De ce au petrecut Paștele separat Iulia Albu și Mike, iubitul ei: "Nu este prima oară când se întâmplă așa. El deja a plecat"

 Oana Pantazi
.

De ce au petrecut Iulia Albu și Mike, iubitul ei, Paștele separat. După Asia Express, când mulți au creezut că nu vor mai rezista împreună, iată că Iulia și iubitul ei nu doar că sunt împreună în continuare, ci au și proiecte comune. Poate de aceea e de mirare că cei doi au sărbătorit Paștele departe unul de altul. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Despre ei se poate spune orice, doar că se plictisesc împreună nu, pentur că Iulia Albu și Mike formează un cuplu diferit, fapt pe care l-a descoperit o țară întreagă atunci când au participat la Asia Expres. De atunci, în pofida faptului că discuțiile între ei au fost la ordinea zilei, au câștigat un capital imens de popularitate, în primul rând pentru faptul că au fost ei înșiși, fără să cosmetizeze nimic. După aceea, nu doar că au rămas împreună, dar relația lor pare să se fi îmbunătățit. Totuși, de Paște, Iulia Albu și Mike au sărbătorit separat.

424699313_18416870386025079_7836432690092440711_n424699313_18416870386025079_7836432690092440711_n

De ce au petrecut Iulia Albu și Mike, iubitul ei, Paștele separat

Nu, pe Iulia și pe Mike nu i-au despărțit neînțelegerile, așa cum, poate, s-ar fi gândit mulți care i-au văzut în acțiune, la Asia Express, ci proiectele personale. Așadar, cei doi au ales să petreacă Paștele separat. În timp ce el a plecat de acasă, Iulia a rămas cu fiica ei, Mikaela, și a petrecut Paștele în familie.

Citește și: Cum au reușit Iulia Albu și Mike să regăsească echilibrul în relație, după ce au fost despărțiți o lună și jumătate: „Din cauza asta ne ciocnim foarte des. Este important să…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu critică vedetele care fac reclamă la orice, pentru bani: „Unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine. Și, în 99 la sută dintre cazuri, au, din păcate, dreptate!'

„Proiectele mele necesită prezența mea aici. Prioritatea mea este Mikaela. Nu este prima oară când se întâmplă așa. Și probabil nici ultima. Anul acesta lucrurile sunt puțin complicate. Și mă refer aici la plecatul fetei și la filmările mele, atât pentru campanii, cât și pentru proiectele TV. 

El deja a plecat. Poate se întoarce, mai știi? Eu oricum o să mă duc pe la mama. Am comandat deja pască și tot ce trebuie. Am de filmat campanii, nu am timp să gătesc', a spus Iulia pentru Cancan.ro.

Iulia Albu: „În momentul plecării în America Express, eram aproape separați”

Frumusețea ei specială, oarecum de gheață, care te ține la distanță, se transformă complet când îți zâmbește. Și-atunci o vezi pe Iulia Albu cea iubibilă și sensibilă, și nu pe criticul de modă care-ți „demontează ținuta într-o clipită. Exact când credeam că nu ne mai poate surprinde cu nimic,
am descoperit-o cu adevărat la America Express – ca om, ca femeie și, nu în ultimul rând, ca iubită. O iubită care trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi, după cum chiar ea spune. 

Chiar dacă, la Asia Express, au avut parte de provocări imense și puțini le dădeau șanse după încheierea emisiunii, iată că Iulia și Mike, în pofida certurilor aprinse dintre ei, nu doar că au rămas împreună, dar nu e exclusc ca, în curând, să auzim cum bat clopotele de nuntă. Paradoxal, pentru relația lor, reality show-ul de aventură a fost un restart.

„În momentul plecării noastre în „America Express, noi eram aproape separați. Într-un fel, ne-am dat amândoi o a doua șansă. Și, ulterior, o a treia. (râde) Nicio relație nu este perfectă, iar noi suntem un cuplu… cu năbădăi. (râde)

Cât despre calitățile care au atras-o la iubitul ei, Iulia ne-a făcut tabloul complet.

„Iubitul meu este în primul rând o persoană în care am încredere. Genul de bărbat cu care nu îți este frică să te rătăcești în pădure. Este acel bărbat care, în eventualitatea în care am fi atacați de un urs, l-ar doborî în luptă dreaptă, din carne ar face cârnați și din piele un cort, după care mi-ar cânta sub clar de lună Balada lui Enescu la vioară. În „America Express, el mi-a cărat sacul când eu nu mai puteam și chiar și pe mine, la un moment dat. Sigur, greșeli au fost făcute, însă important este că nu sunt repetate”, a spus Iulia Albu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton