De ce au refuzat Damian Drăghici și Cristina Stroe să participe la Asia Express: "Am o fobie cu..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce au refuzat Damian Drăghici și Cristina Stroe să participe la „Asia Express”. Damian Drăghici și partenera sa de viață, Cristina Stroe, participă la „Te cunosc de undeva”, unde intră în pielea unor celor mai faimoase personaje din istoria muzicii. Cei doi se bucură de aprecierea fanilor și sunt solicitați pentru o sumedenie de proiecte. Unul dintre show-urile la care Damian Drăghici și Cristina Stroe au refuzat să participe este „Asia Express. Iată care au fost motivele pentru care cuplul de artiști a spus „pas”!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce au refuzat Damian Drăghici și Cristina Stroe să participe la „Asia Express”. Damian Drăghici și partenera sa de viață, Cristina Stroe, se bucură de foarte mult succes împreună. Cuplul participă la „Te cunosc de undeva”, unde dau viață unor personaje legendare. Cei doi au parte de foarte multe propuneri, însă una pe care, în mod surprinzător, au refuzat-o a fost participarea la Asia Express. Iată de ce Damian Drăghici și Cristina Stroe nu au dorit să participe la show-ul de aventură, în ciuda unui onorariu foarte bun.

index-41index-41

De ce au refuzat Damian Drăghici și Cristina Stroe să participe la „Asia Express”

Damian Drăghici a mărturisit, recent, că i s-a propus să meargă la „Asia Express”, alături de iubita sa, Cristina Stroe, însă artistul a refuzat deoarece ar fi însemnat să anuleze mai multe concerte și spectacole. Pentru Damian Drăghici, muzica ocupă primul loc, în viața sa, așa că fanii nu îl vor vedea prea curând la show-ul de aventură.

Citește și: Cum se înțelege Damian Drăghici cu logodnica lui, după nașterea fiului lor: „Lucrurile se schimbă, e normal’

Citește și: Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său: „Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă'

Citește și: S-a întâmplat în direct, la Măruță: „E o întrebare nesimțită'. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, deranjați de mesajul lui Prigoană, după nunta din Ucraina

Citește și: Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani și a organizat o petrecere cu 100 de persoane! Ce relație are cu fiica ei și ce surpriză i-a făcut: „Niciodată nu am fost mămoasă'

Am fost de mai multe ori invitați, dar nu avem cum să participăm. În perioada în care e filmat reality show-ul America Express noi avem foarte multe evenimente și nu putem', a declarat, pentru Playtech Știri, Damian Drăghici.

Cristina Stroe, despre participarea la Asia Express

Pe de altă parte, Cristina Stroe, partenera lui Damian Drăghici, are și un alt motiv, în afară de concertele programate. Se pare că artista nu poate să doarmă într-o cameră, în care nu este ordine, așa cum și-ar dori ea.

„Și eu am o problemă, trebuie să zic asta. Doamnă iartă-mă, deci eu apreciez enorm și echipa de producție și concurenții, mi se pare că e cea mai grea călătorie pe care o poate face cineva, e greu de tot.

Dar eu am o fobie cu locul în care dorm, dacă văd ceva care nu e la locul lui, eu nu pot să dorm. Vă imaginați cum aș dormi eu la America Express, uitați așa, în picioare, că aș fi în stare, pe bune, dacă nu aș avea încotro, așa aș dormi: în picioare!', a declarat, pentru Playtech Știri, Cristina Stroe.

FOTO: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton