De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu, pe Instagram: „Se vedea că are râcă pe mine”

 Martin Lorena
.

De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu pe Instagram. Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta a cunoscut succesul datorită vocii sale absolut superbe! Ulterior, fanii au descoperit și personalitatea acesteia, atunci când artista a participat la Bravo, ai stil!, show pe care l-a și câștigat. În cadrul competiției, ea și Andreea Tonciu s-au aflat de mai multe ori în conflicte, iar acum, Alexandra recunoaște că a blocat-o pe brunetă pe Instagram. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu au participat la sezonul trecut al emisiunii „Bravo, ai stil!'. Cele două au avut mai multe conflicte pe parcursul episoadelor, însă, într-un final, au decis să facă pace. Acum, după un an de la terminarea show-ului, artista recunoaște că a blocat-o pe brunetă pe rețelele de socializare. Iată ce a spus Alexandra în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni'.

Alexandra-Ungureanu-1Alexandra-Ungureanu-1

Se pare că totul a început în momentul în care Andreea Tonciu a adresat cuvinte jignitoare la adresa artistei. Unul dintre lucrurile pe care bruneta le-a spus a enervat-o la culme pe Alexandra.

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express:’Realitatea părea un coşmar’/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre concurentele din noul sezon Bravo, ai stil:„Cel mai mult mi-a plăcut de …

Citește și: Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan:„Exact de asta am parte!

Citește și: Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor.Cum s-a lăudat prietenilor

De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu pe Instagram

Alexandra Ungureanu a fost invitată la emisiunea online „Detectorul de minciuni', prezentată de Oana Radu. Acolo, ea a primit mai multe întrebări referitoare la competiția „Bravo, ai stil!'. În cadrul uneia dintre ele, aceasta a recunoscut că a blocat-o pe Andreea Tonciu pe rețelele de socializare. Motivul a fost faptul că bruneta i-ar fi adresat cuvinte jignitoare în cadrul unei emisiuni TV.

„Am scurte momente în care sunt extrem de impulsivă și fac un gest fără să mă gândesc, în 30 de secunde. Andreea a apărut cu sora ei într-o emisiune și m-a distrat cum a pus problema, uitând tonul pacifist în care încheiasem totuși sezonul. A zgândărit-o ceva și și-a adus ea aminte de războiul pe care l-am avut și care, din punctul meu de vedere, s-a terminat de mult.', a început artista.

Solista a punctat faptul că a observat că bruneta are ceva personal cu ea, motiv pentru care a preferat să o blocheze pe rețelele de socializare. Andreea Tonciu ar fi spus despre Alexandra Ungureanu că nu are voce și că este artistă în alte direcții, nu în cele muzicale.

„A spus despre mine niște lucruri, din care se vedea că are râcă pe mine. A zis că sunt artistă, dar știm noi la ce! Dubios! Și că nu am voce! Astea sunt ultimele lucruri pe care ar putea cineva să le zică despre mine. Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs. Am blocat-o imediat pe Instagram, dar după mi-a părut rău!', a mai spus ea.

Ce a făcut cu premiul Bravo, ai stil!

Alexandra Ungureanu a fost marea câștigătoare a sezonului trecut Bravo, ai stil! Aceasta a declarat că a folosit banii câștigați pentru a-și mobila apartamentul. Mai mult, artista recunoaște că încă mai are o parte din ei pe card.

„Mai am încă bani din marele premiu. Banii au intrat pe un card, acolo mai erau și alți bani. Am cheltuit pe mobilarea noului meu apartament. Dar mai am încă bani, pentru că am fost deșteaptă și am mai făcut și bartere', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton