De ce boală incurabilă suferă fiica cea mare a lui Codin Maticiuc: "Se întâmplă 1 la un milion de cazuri, am depistat-o când..."

.

De ce boală incurabilă suferă fiica cea mare a lui Codin Maticiuc. Codin Maticiuc (43 de ani) a dezvăluit că fata sa cea mare, Smaranda, suferă de o afecțiune incurabilă a ochilor. Chiar dacă micuța a fost diagnosticată când era bebeluș, medicii nu s-au putut pronunța la acea vreme și în ceea ce privea gravitatea bolii. Codin Maticiuc a oferit detalii necunoscute despre problem de sănătate a fetiței sale, în podcastul „Acasă la Măruță”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce boală incurabilă suferă fiica cea mare a lui Codin Maticiuc. Codin Maticiuc formează o familie minunată alături de partenera sa de viață, Ana Pandeli, alături de care a devenit tatăl a două fiice, Smaranda, patru ani și jumătate, și mezina, Ilinca. Codin Maticiuc a dezvăluit că unul dintre cele mai grele momente din viața lui a fost atunci când a aflat că fiica sa, Smaranda, suferă de o boală incurabilă a ochilor, ce ar putea să o lase fără vedere pe micuță. Codin a oferit mai multe detalii în cadrul podcastului „La Măruță”.

iubita-lui-codin-maticiuc-a-nascut-cea-de-a-doua-fetita-a-cupluluiiubita-lui-codin-maticiuc-a-nascut-cea-de-a-doua-fetita-a-cuplului

De ce boală incurabilă suferă fiica cea mare a lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a povestit, recent, despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui, când el și iubita sa, Ana Pandeli, au aflat că fiica lor, Smaranda, suferă de o afecțiunea incurabilă a ochilor. Doctorii nu s-au putut pronunța atunci în ceea ce privea gravitatea bolii, însă existau șanse că fetița să nu poată vedea niciodată.

Citește și: Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată. Anunțul iubitei sale, Suki Waterhouse: „Pentru a vă distrage atenția de la altceva…”

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei. Ce mesaj are pentru cei care o denigrează: „Am dosul suficient de mare ca să…'

Citește și: Cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei. S-a iubit cu Dinu Maxer și a pozat dezbrăcată în PlayBoy

Citește și: Vincent Cassel s-a despărțit de Tina Kunakey, soția mai tânără cu 30 de ani, și s-a cuplat cu un model brazilian. Cum a fost fotografiat cu noua iubită

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul', a povestit Codin Maticiuc, în podcastul „Acasă la Măruță'.

Cum se înțelege Codin Maticiuc cu fiul Anei Pandeli, din primul mariaj

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cunoscut la o prezentare de modă a unei prietene comune și și-au oficiat relația la Gala Premiilor Gopo, în 2021. Ana Pandeli are, de asemenea, un fiu din mariajul anterior, pe nume Dan, iar băiatul se înțelege foarte bine cu actualul iubit al mamei sale.

„Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. L-am cunoscut pe la 3 ani. Am început o relație cu el pe la 4 ani. Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, și ultima a fost tot cu mine. Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui', a mai povestit actorul.

FOTO: Instagram




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton