De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: "Mi-am pierdut soția, dar pe mine..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună. Cătălin Bordea și fosta sa soție, Livia, au divorțat, în urmă cu câteva luni, după 11 ani împreună. Fosta soție a juratului de la iUmor a fost surprinsă la scurt timp sărutându-se cu Spike, un bun prieten de-al lui Bordea. Iată ce spune Cătălin Bordea despre motivul pentru care nu și-a făcut încă o iubită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La mai bine de șapte luni de la divorțul de Livia, lui Cătălin Bordea nu-i stă gândul să-și facă o nouă iubită, mai ales după ce fosta soție a fost surprinsă în compania lui Spike, cândva unul dintre bunii săi prieteni. Actorul care este motivul pentru care a luat această decizie și ce lovitură pregătește pentru sfârșitul acestui ani.

america-express-bordea-si-cortea-crop-1653056853-c-1000×563-1america-express-bordea-si-cortea-crop-1653056853-c-1000×563-1

De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună

A trecut mai bine de jumătate de an, de când Cătălin Bordea și fosta sa soție, Livia, au luat-o pe drumuri separate după 11 ani de relație. În prezent, comediantul nu are planuri să-și refacă viața sentimentală. Bordea mărturisește că se concentrează pe propria persoană și pe proiectele profesionale.

Citește și: Cătălin Bordea regretă tatuajul cu numele Liviei, fosta lui soție. Cu ce vrea să-l înlocuiască: „E ușor de acoperit’

Citește și: Cum s-a răzbunat Cătălin Bordea pe Livia, după ce văzut imaginile în care se săruta cu prietenul lui, Spike: „Ca un gest de bun simț’

Citește și: La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!'

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?’. Reacția artistului

Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Da, sunt tot singur. Nu îmi găsesc iubită pentru că nu o caut. Am alte treburi. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor', a declarat acesta pentru CanCan.

Turneul pe care abia l-am început se va termina anul viitor. Am filmat un special care o sa apară pe o platformă importantă, eu fiind primul comediant ofertat. Acesta o să fie din 8 Decembrie în toate cinematografele din țară. E primul special de comedie care o să fie in cinematografe', a mai adăugat juratul de la iUmor.

Ce a declarat Cătălin Bordea, la scurt timp după despărțirea de fosta soție, Livia

Dacă atunci când au apărut primele imagini cu Livia și Spike în timp ce se sărutau, Cătălin Bordea nu a dorit să discute despre acest subiect. Ulterior, comediantul a recunoscut că nu vrea să intre în vreo relație și nici să se îndrăgostească prea curând fiindcă momentan se află în perioada în care se reface și are nevoie să fie singur.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur’, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea și-a pierdut încrederea în oameni după acel episod

Nu doar că nu se gândește la o relație și vrea să fie singur pentru moment, ci lucrează intens și din punct de vedere al psihicului, tocmai pentru a recăpăta încrederea în anumiți oameni. Îndrăgitul comediant a ales să se refacă, iar în tot acest timp să pună cariera pe primul loc, astfel că își ocupă mereu timpul cu activitățile care-i aduc liniște sufletească, cât și sume frumoase în buzunar.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb’, a mai spus Cătălin Bordea.

FOTO: Instagram Facebook Yt

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton