De ce Cătălin Botezatu nu și-a întemeiat o familie, până acum: ”Trebuie să renunți la ceva!”

 Calin Maria Bianca
.

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu și-a întemeiat o familie. Fără doar și poate, celebrul creator de modă este un bărbat pentru care vârsta este doar un număr. Atrage toate privirile atunci când își face simțită prezența, însă cu toate astea este un bărbat singur. La 56 de ani, nu are o relație stabilă și nici o familie întemiată. Mulți s-au întrebat de ce nu s-a axat pe viața personală în paralel. De data aceasta nu a mai lăsat loc de interpretări, iar declarațiile făcute vorbesc de la sine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu are un succes colosal pe plan profesional. Este renumit nu numai la noi în țară, ci și internațional, astfel că nu duce vreo grijă nici pe plan financiar. Are mulți bani și a ajuns în punctul în care și-a dorit, însă cu toate astea interesul pentru viața personală s-a diminuat. Rar își mai face apariția cu vreo femeie sexy la braț, alegând să le țină departe de ochii curioșilor.

bote-1-1bote-1-1

De-a lungul timpului, toți fanii l-au întrebat când o să fie un bărbat așezat la casa lui. A ocolit să răspundă de fiecare dată, astfel că ajuns la 56 de ani nu se mai gândește nici la o relație stabilă și nici la întemeierea unei familii. Totuși, de data aceasta a ales să fie sincer și să mărturisească în fața tuturor de ce nu a făcut nimic în privința aceasta până acum.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:„Stau bine la capitolul dragoste, dar…'

Citește și: Câte operații estetice are Cătălin Botezatu, la 55 de ani:”Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru…”

Citește și: Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme:”Mă hrănesc prin perfuzii”

Citește și: Când începe serialul Lia, la Antena 1.Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu și-a întemeiat o familie

Cătălin Botezatu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate și a fost mai sincer ca oricând. Celebrul creator de modă a mărturisit că în viață nu poți să le ai pe toate, astfel că ajungi într-un punct în care trebuie să alegi. Asta a făcut și el! Și a ales cariera și viața profesională, în schimbul vieții personale. Nu a acordat o atenție sporită femeilor care i-au trecut prin față și nici întemeierii unei familii, așa că și-a ales un drum diferit față de restul numelor mari din showbiz. Cu toate astea, nu regretă absolut deloc și este fericit cu alegerile făcute.

„Trebuie să renunți la ceva! Am renunțat la viața personală în favoarea unei vieți profesionale care îmi dă cele mai multe satisfacții. Fashion-ul și afacerile pe care le am îmi dau cele mai multe satisfacții. Și am ales să muncesc și să nu-mi dezamăgesc publicul. Să încânt ochiul privitorului, să fiu un brand consumabil și realizez că, datorită fanilor și consumatorilor de modă, exist și din acest punct de vedere, al respectului pe care îl port, trebuie să merg mai departe.', a declarat Cătălin Botezatu, potrivit BZI.

Cătălin Botezatu știe cum să profite de viața pe care o are

Cătălin Botezatu a ajuns la un nivel foarte înalt din toate punctele de vedere. Trăiește pe lux și opulență și își face fiecare plăcere. Nu ezită atunci când vine vorba de petreceri exclusiviste, cum a fost chiar cea de ziua lui. A invitat zeci de nume mari din showbiz și au petrecut până în zorii dimineții, fără a duce vreo grijă. De asemenea, nu putem să nu ne amintim că la fiecare party este sufletul petrecerii, bucurându-se de viață la cote maxime.

Și-a făcut cadou o mașină de lux cu interiorul roz

Așa cum am mai zis, Cătălin Botezatu nu duce absolut deloc grija banilor. De ziua lui și-a făcut un cadou superb, pe care nu mulțiși-l permit. Mai concret, și-a cumpărat ultimul model de mașină al unui brand renumit. Și cum numele său are un status înalt, nu a putut să o lase așa cum o mai poate avea și alte persoane, ci a decis să și-o personalize. Cum putea altfel dacă nu prin culoarea care se poartă în 2023? Da! A ales să aibă interiorul roz la noul lui bolid de lux, căci nu degeaba este un celebru creator de modă.

Mi-am făcut cadou singur. Un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream. Ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc. O comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (…)’, a povestit Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton