De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze: „Nici nu am...” / Ce spune despre femeile care și-au injectat acid hialuronic în buze

 Calin Maria Bianca
.

De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu este una dintre cele mai sonore voci din showbiz-ul românesc, indiferent că vorbim de politică, vedete sau ce este la modă. Nu ezită și spune mereu lucrurilor pe nume, astfel că în numeroasele sale apariții fanii au observat că nu poartă niciodată ruj pe buze. Iată care este, de fapt, motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu este foarte atentă la imaginea ei și mereu are grijă cum se îmbracă și cum se aranjează. Ei bine însă, fanii au sesizat că niciodată nu a fost văzută cu ruj pe buze, deși în general este machiată, mai ales la ochi, unde preferă negrul.

cum-a-devenit-dana-budeanu-cunoscuta-3cum-a-devenit-dana-budeanu-cunoscuta-3

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva'

Citește și: Dana Budeanu l-a lăudat pe Cornel, soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate. Deci e foarte, foarte mișto. I-am și zis ei…' / Ce a spus despre artistă

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

Citește și: George Nicolescu este plâns de colegii de breaslă. Artiștii au transmis mesaje de condoleanțe după ce au aflat că a murit: „Prefă-te, inimă, în stea!”

De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze

Fără a mai lăsa loc de interpretări, Dana Budeanu a dezvăluit că nu își face buzele cu ruj pentru că nu știe cum. Aceasta a fost declarația ei privind acest subiect, explicând totodată și că nu are buze și nu vede rostul de a se da cu ruj. Ba mai mult, a precizat și că ea vorbește destul de mult, astfel că rujul nu ar fi rezistat foarte mult timp pe buzele ei în aceste condiții.

„Eu nu sunt rujată niciodată, pentru că nu știu să mă dau, ca să știți și asta. Nici nu am buze. Folosind foarte mult gura, dacă aș fi avut și ruj…', a fost mesajul Danei Budeanu.

Ce spune despre femeile care și-au injectat acid hialuronic în buze

Ei bine, Dana Budeanu a precizat că deși ea nu știe să se dea cu ruj și nici nu are de gând să o facă pentru că are buzele subțiri, apreciază femeile care se dau cu ruj și au grijă de ele în permanență. Totuși, nu este de acord cu cele care exagerează și o dau în extremă. De asemenea, nici nu acceptă când aude de la diferite femei că nu și-au injectat acid hialuronic în buze sau nu au intervenții estetice, din moment ce acest lucru este vizibil.

Revenim la astea. Amețitele pă operații. Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza. Li s-au umflat buzele când erau însărcinate și când au slăbit au rămas cu buzele mă. Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck. Se vede. Ți-ai băgat în gură și se vede. Când te uiți din profil… toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze, băgate în față. Două branțuri așa, pur și simplu. Se vede. De ce minți că n-ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai?', spunea Dana Budeanu, pe canalul său de Youtube.

Ce operații estetice are Dana Budeanu

Dana Budeanu a vrut de-a lungul anilor să rămână naturală și să nu exagereze cu operațiile estetice, astfel că s-a menținut așa cum s-a născut mai ales când vine vorba de fața ei, unde îi este teamă să intervină. Totuși, de-a lungul anilor a recurs la o operație estetică, și anume la refacerea sânilor, după naștere, dorindu-și să revină la forma inițială, înainte de rămâne gravidă.

Este aberant sa nu acceptam ca medicina evolueaza, sa ignoram acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceti rabat la bani si la specialisti cand vine vorba despre o astfel de interventie. Mi-ar fi un pic teama, insa, de orice interventie care are legatura cu fata. Sa imi refac sanii nu mi-a fost frica, pentru ca voiam sa revin la sanii mei de dinainte de nastere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte multumita', a mai adăuga ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton