Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care și-a făcut mai multe operații estetice: "Noi suntem mai critice, bărbații au alte criterii în alegerea unei partenere"

 Radulescu Ruxandra
.

Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care și-a făcut mai multe operații estetice. Solista Daniela Gyorfi este este considerată una dintre cele mai atrăgătoare prezențe din showbiz. Aceasta nu a a ascuns niciodată că a apelat la operațiile estetice pentru anumite modificări la nivelul feței sau al corpului, dar în același timp susține că nu astfel de artificii aduc norocul în dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi (55 de ani), este prima artistă din România, care și-a mărit sânii cu ajutorul mplantului mamar. De-a lungul timpului, vedeta a apelat și la alte intervenții estetice, însă susține că un fizic impecabil nu garantează o relație împlinită cu un bărbat și consideră că aceștia își aleg partenerii pe baza altor criterii.

cgcmdz04mdamagfzad1jm2zizjblodjlnjiymtkwoddkyzzlogqzmgy2m2q2yg.thumb_cgcmdz04mdamagfzad1jm2zizjblodjlnjiymtkwoddkyzzlogqzmgy2m2q2yg.thumb_

Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care și-a făcut mai multe operații estetice

Daniela Gyori a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului și mărturisește că a și-a dorit să facă anumite modificări pentru ea însăși, nu pentru a impresiona pe alții. Vedeta mărturisește că, pe plan artistic, intervențiile estetice costisitoare nu sunt atât de importante precum se crede și că, până la urmă, talentul primează.

Citește și: Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat: „Trebuia să mi-o iau și eu o dată'. Cum a reacționat Anghel Damian

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Citește și: De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă în satul natal al actriței: „Asta ne dorim să oferim copiilor, cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza’

Citește și: Ce operație estetică vrea Oana Roman să-și facă: „Singurul complex real pe care îl am. Îmi doresc să scap de…’. Cum își menține tenul

Să știți că eu nu m-am considerat niciodată vreo 'Miss România', vreo frumusețe, ca să spun că dacă un bărbat se uita la mine, la picioarele mele, cădea pe spate. Eu mi-am făcut operațiile estetice pentru mine, nu pentru altcineva', spune Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Playtech Știri.

'Nu se mai pune problema acum cu operațiile estetice. Toate își fac, ca să arate bine. Un bust frumos îți aduce și avantaje, în cazul meu bustul a însemnat să mă simt eu bine în pielea mea.

În muzică, trebuie însă să ai și un repertoriu, să ai talent, nu neapărat să fii atrăgătoare! A, da, dacă pe lângă toate acestea, mai ești și frumoasă, este perfect, vin toate la pachet!', s-a mai confesat artista.

Daniela Gyorfi, despre cum își aleg bărbații partenera de viață

Daniela Gyorfi este de părere că femeile sunt cele mai critice la adresa propriei lor persoane, iar bărbați nu acordă atât de multă atenție unor detalii precum „celulita”. Artista susține că aceștia își aleg partenerele în funcție de alte criterii.

'Bărbații nu ne privesc așa cum ne privim noi femeile între noi, cu ochi critic, dacă ai celulită, dacă ai părul aranjat și vopsit, dacă nu îl ai lung, că ești grasă sau slabă. La bărbați, depinde de gust, de chimie.

Ei au alte criterii, în alegerea unei partenere de viață. Ca femeie, poți să fii atrăgătoare și prin inteligență, prin felul de a te purta, de a vorbi, de a te îmbrăca. Într-o relație, trebuie să te placi, să te înțelegi, să fii o echipă, să tragi la aceeași căruță', ne-a declarat Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Playtech Știri.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton