De ce a divorțat, de fapt, Mihaela Tatu de soțul ei după 16 ani de căsnicie: "M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate..."

 Oana Pantazi
.

De ce a divorțat, de fapt, Mihaela Tatu de soțul ei după 16 ani de căsnicie. Vedeta avea doar 21 de ani când s-a măritat și a devenit mamă de tânără, însă asta nu a împiedicat-o să se despartă de partenerul ei de viață atunci când lucrurile nu au mai funcționat în căsnicia lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Era foarte tânără când i-a spus DA bărbatului iubit, iar căsnicia lor a fost binecuvântată cu o fiică la scurt timp după căsătorie. După 16 ani de mariaj, Mihaela Tatu a luat decizia de a divorța, în pofida faptului că avea o fiică adolescentă. Iată care a fost motivul pentru care s-a separat de partenerul ei de viață!

Mihaela-Tatu-Mihaela-Tatu-

De ce a divorțat, de fapt, Mihaela Tatu de soțul ei după 16 ani de căsnicie

Dincolo de cariera de succes, Mihaela Tatu (61) are o poveste de viață impresionantă. S-a căsătorit la 21 de ani și la 22 de ani a devenit mamă. La un moment dat însă, planurile ei de viitor nu au mai coincis cu cele ale soțui ei, iar asta a dus la ruptura cuplului.

Citește și:De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la cariera în televiziune: „Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit'

Citește și:„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot'. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

„M-am măritat la 21 de ani, iar alături de acel om am crescut, m-am dezvoltat și am avut cea mai mare realizare a existenței mele, pe Ioana. L-am ales pe acel bărbat și cred că nimic nu este întâmplător în viață.

Dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea', spunea Mihaela Tatu, pentru Life.ro, în urmă cu ceva vreme.

După 16 ani de căsnicie, vedeta TV a decis să își urmeze visul și să lucreze ca moderator la un post de radio. Din păcate, Mihaela Tatu nu a fost susținută de familia ei, nici măcar de propriul soț, motiv pentru care a luat decizia de divorța.

„Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?’. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină.

De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine', a mai mărturisit ea.

Decizia de a divorța a venit firesc într-o căsnicie în care sentimentele se stinseseră…

„M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune te iubesc, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie', a mai spus Mihaela Tatu pentru sursa citată.

Mihaela Tatu: „Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat”

Mihaela Tatu mărturisește că nu regretă deloc divorțul de fostul ei soț și tatăl fiicei sale, Ioana. Fosta prezentatoare TV spune că, după ce fostul partener a plecat în Spania, distanța fizică dintre ei i-a înstrăinat și la nivel emoțional.

„Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat. Dacă noi, în urma discuției pe care am avut-o, am pus lucrurile la punct, e foarte clar, e limpede. Nu s-a întâmplat la 20 de ani, ca s-o faci dintr-un impuls, se întâmplă la 40 de ani și….Eram așezată, știam bine ce vreau! Relația cu fostul meu soț nu a mai mers din cauza distanței.

Eu aici, el în Spania. Ne-am văzut după doi ani de zile, timp în care am vorbit foarte puțin, ne-am întâlnit, ne-am luat în brațe, nu a mers. Și el avea o stângăcie… Ne-a fost teamă de părinți, ce le spunem părinților, cum le spunem că divorțăm. Au mai apărut iubiri după. Am fost într-o relație timp de 12-13 ani, dar nu ne am căsătorit’, a dezvăluit fosta realizatoare de televiziune în podcastul Cristinei Șișcanu.

Cum arată bărbatul ideal pentru Mihaela Tatu

În ceea ce privește bărbatul care i-ar plăcea să-i fie partener, deși este o femeie puternică și independentă, Mihaela Tatu recunoaște că, în această privință, este de modă veche, că-i plac bărbații galanți, care știu să ocrotească o femeie și să o facă să se simtă în siguranță.

„De foarte multe ori când făceam emisiunea De 3 x femeie erau bărbați care îmi spuneau: Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?’ Și le dădeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!

Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul! (…)

Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, mă impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță!

Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut! (…) Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!', a dezvăluit Mihaela Tatu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton