De ce a divorțat Teo Trandafir de Constantin Iosef, după doar șase luni de căsnicie: „Nu a fost ușor. Nu am să uit un episod, asta m-a deranjat...”

 Tudorache Simona
.

Teo Trandafir a spus de ce s-a despărțit de Constantin Iosef, bărbatul pentru care vedeta a avut sentimente profunde. Cei doi au ajuns la altar în 2012, dar după doar șase luni au plecat pe drumuri separate. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit cum au stat, de fapt, lucrurile între ei și de ce s-a ajuns la divorț. Teo Trandafir și Constantin Iosef păstrează și acum legătura.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Teo Trandafir și cel care avea să îi devină soț s-au cunoscut într-o noapte de Revelion. S-au apropiat și au realizat că au multe lucruri în comun. După șase luni și-au unit destinele și părea că vor fi pentru o viață împreună, pentru că sentimentele dintre ei erau evidente, dar nu a fost așa. Divorțul dintre Teo Trandafir și Constantin Iosef a venit ca un trăsnet pentru toți cei care îi cunoșteau. Prezentatoarea spune acum că Iosef a fost nefericit în România, de aceea au ajuns să se despartă.

teo 678teo 678

Ce a trăit Teo Trandafir alături de Constantin Iosef

Teo Trandafir își dorea o familie, iar atunci când Constantin Iosef a apărut în viața ei i s-a părut cea mai fericită alegere.

„Când l-am văzut prima oară în realitate, mi-am dat seama că am greșit-o. Era atât de frumos, joc în altă ligă. Ce fac eu de la liga a 3-a? Am văzut de curând, de dragul tău, un documentar absolut bestial despre Beckham. Și ăla la fel. Nu știe că e Beckham deloc, are aceleași probleme, îți cumperi una, alta, nu realizezi. Eu îmi doream familia pe care o aveam, echipa mea. Noi comunicam împreună pe Messenger, într-o cameră închisă în care eu adusesem și frigider, cuptor cu microunde, ca să nu trebuiască să ieșim niciodată. El a apărut așa, miraculos, într-o noapte de Revelion', a povestit Teo Trandafir, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi susține că Ema Uta nu l-a înșelat: „Din păcate, sunt foarte puține relațiile care rezistă natural. Eu am făcut multe greșeli…'

Citește și: Magda Pălimariu, apariție fabuloasă într-o rochie roșie la VIVA! Influencers Party 2024! E prima apariție la un eveniment monden din România, după ce a devenit mamă

Citește și: Marcel de la Insula iubirii a renunțat la colaborarea cu Jimmy Dub: „Nu am cerut miliarde, l-am lăsat pe el. Dacă lăcomia e mai presus de prietenie…”

Citește și: Ce pensie are Ilie Năstase, după recalcularea din 2024: „Gradul de general nu a fost și nu este nici azi urmat de plata vreunor drepturi financiare. Înseamnă că atât merit!”

Cum s-a încheiat relația dintre Teo Trandafir și Constantin Iosef

Vedeta a recunoscut că a fost deranjată atunci când presa a scris că soțul ei, Constantin Iosef, s-a căsătorit cu ea pentru bani, deși la vremea aceea erau fericiți împreună și nimic nu prevestea acest final.

„Relația s-a închis frumos și elegant. Mi-am dat seama că soțul meu era nefericit aici, după 30 de ani petrecuți în Franța. Nu puteam să particip la nefericirea lui. El venise cu deschidere, cu entuziasm. Oamenii erau cum erau. Într-o zi l-am întrebat dacă pot să fac ceva să îl ajut. Și mi-a răspuns că ar vrea să fie singur. Și așa s-a terminat. Am mai vorbit cu el. Prieteni e mult spus, pentru că locuim în țări diferite. Este singurul bărbat din viața mea de care m-am despărțit, dar cu care încă mai comunic. Dacă iubești pe cineva, lasă-l liber. Nu a fost ușor. Nu am să uit un episod. Eram amândoi în garajul casei noastre și puneam murături. El era priceput inclusiv la asta. Și ne trezim, a doua zi, în ziare. Eram atât de fericiți în perioada aia! Eu eram nerăbdătoare să ajung acasă, unde mă aștepta o masă romantică sau ceva drăguț. Bineînțeles că a început presa să vuiască. Că a vrut să ia banii, casele, averile. Nu m-a deranjat faptul că erau lucruri neadevărate, ci faptul că eu m-am simțit indezirabilă. Deci un om nu mă poate iubi pe mine decât pentru bani. Era clar că dacă o ia p-asta, pentru ce să o ia? Că e frumoasă? Nu, nici nu am pretins. Că e deșteaptă? Nu. Deci eram ultimul om, care are niște bani. Asta m-a deranjat', a mai spus prezentatoarea TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton