De ce Emilia Ghinescu a anulat nunta cu iubitul, după 12 ani de relație: "Dacă vrea, stă, dacă nu, este liber să plece"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Emilia Ghinescu a anulat nunta cu iubitul după 12 ani de relație. Emilia Ghinescu a făcut un anunț prin care și-a surprins fanii. Vedeta a declarat că a anulat nunta cu iubitul ei, Sebastian, alături de care trăiește o poveste de dragoste de 12 ani de zile. Ceremonia era planificată pentru toamna acestui an. Într-un interviu recent, cântăreața de muzică populară a dezvăluit motivul, pentru care a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ce Emilia Ghinescu a anulat nunta cu iubitul după 12 ani de relație. Emilia Ghinescu și iubitul ei, Sebastian, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind de 12 ani împreună. Din păcate, Emilia Ghinescu a anunțat că a anulat nunta cu partenerul ei, care fusese plănuită să aibă loc toamna aceasta. Emilia Ghinescu a mărturisit că își dorește în continuare o relație stabilă, dar că acest aspect nu depinde neapărat de un document.

emilia-ghinescu-45-de-kilograme-dieta-8emilia-ghinescu-45-de-kilograme-dieta-8

De ce Emilia Ghinescu a anulat nunta cu iubitul, după 12 ani de relație

Emilia Ghinescu a anunțat că nu se mai căsătorește cu iubitul ei, Sebastian, bărbatul ce îi este alături de 12 ani de zile. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în toamnă, dat a amânat ceremonia. Iată cum a motivat Emilia Ghinescu această decizie.

„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu pot ține lângă tine o persoană cu forța. Este clar că noi femeile ne dorim stabilitate, o relație închegată și eu o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului. Bărbații se cam feresc de lucrul acesta.

Citește și: Sanda Țăranu, omagiu în memoria soțului. A scris o carte despre el, după ce a găsit cronicile lui, pierdute în cutremurul din ’77: „Cu atât am rămas. În rest, absolut tot s-a distrus' / EXCLUSIV

Citește și: 'Nu a fost nimeni din familie lângă mine în afară de Marius. M-am dus îngrozită la mama și…' Oana Roman și Marius Elisei, împreună în situații dificile

Acum, la vârsta asta sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo. Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă. Omul care este lângă mine, dacă vrea să stea lângă mine stă, dacă nu, este liber să plece. Am citit de curând o carte și scria foarte frumos: Ușa inimii mele este deschisă să intre, este deschisă să pleci. Un singur lucru te rog să nu stai în ușa', a declarat Emilia Ghinescu pentru Antena Stars.

Emilia Ghinescu a avut probleme grave la a doua naștere

Emilia Ghinescu spune că prima sarcină a decurs fără complicații, însă următoarele două au fost cu risc crescut. Artista recunoaște că și-a riscat viața pentru a a deveni mamă, însă nu regretă deciziile luate.

„A fost foarte bine. La Andrei nu am avut probleme cu rinichii, am fost la control în mod regulat, nici măcar nu m-am îngrășat foarte mult. Cea mai mare problemă a fost la Erika. Am luat în sarcina cu ea peste 20 de kilograme. Eram în luna a opta de sarcină când m-am trezit într-o baltă de sânge în pat și a trebuit să ajung la spital pentru că mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva.

De atunci am stat numai la pat, îmi era foarte greu cu deplasatul, eram și pe perfuzii. Însă a meritat, privind acum în urmă. Iar referitor la faptul că mi-am riscat viața când am decis să fac un nou copil, cred că orice mamă își asumă acest risc, chiar și o mamă sănătoasă’, a potrivit demamici.ro.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton