De ce este Mihaela Tatu singură, la 58 de ani: "Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva, în..."

 Oana Pantazi
.

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune, însă în viața personală nu a fost la fel de norocoasă – este singură la 58 de ani. Însă vedeta dovedește în continuare că este „de 3 X femeie”, chiar dacă nu are un partener de viață. Iată care este motivul și ce spune despre o posibilă nouă relație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După un mariaj de 16 ani, Mihaela Tatu, acum în vârstă de 58 de ani, este singură, dar mărturisește că, deși nu s-a preocupat prea mult de acest aspect în ultimul timp, nu exclude posibilitatea de a avea, la un moment dat, un partener. Din păcate, deocamdată vedeta este mult prea preocupată cu proiectele profesionale…

1Mihaela-Tatu-divort-563×1024-11Mihaela-Tatu-divort-563×1024-1

De ce este Mihaela Tatu singură

Mihaela Tatu a scris istorie in televiziune cu emisiunea „De 3 X femeie’ pe care a prezentat-o mulţi ani la Acasă TV, deşi în CV-ul ei apăreau joburi din cu totul alte domenii, respectiv prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă. Asta nu a împiedicat-o însă să facă performanță în televiziune ani de zile. Din păcate, problemele de sănătate – a fost diagnosticată cu fibrom uterin – au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se concentreze mai cu seamă pe viaţa personală decât pe cea profesională.

Citește și: Cum este, de fapt, relația dintre Mihaela Tatu și fiica ei. Cu ce se ocupă Ioana

Citește și: Anca Ciota este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Sunt o norocoasă”

Citește și: Actrița Eugenia Șerban, consilier în echipa lui Piedone: „Este o învingătoare”

Citește și: Scandal de proporții la un concert susținut de Jador.Petrecăreții s-au luat la bătaie, iar fostul iubit al Anei Mocanu a fost grav rănit

Citește și: Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier:„A venit Poliția’

Acum este expertă în tehnica discursului și se dedică total pasiunii sale. În ceea ce privește viața personală, Mihaela Tatu mărturisește că, acum, nu prea este loc pentru un bărbat în viața ei. Fosta vedetă PRO TV a fost căsătorită și este mama unei fete, dar după 16 ani de mariaj a divorțat. Aceasta a povestit, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, de ce este singură în acest moment.

„Da, este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei speriate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere. Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…', a mărturisit Mihaela Tatu.

„Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit”

Pe de altă parte, vedeta nu exclude apariția unui alt bărbat în viața ei, mărturisind, cu umor, că cea care o împinge de la spate să-și găsească pe cineva este chiar fiica ei.

„Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă… asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit, însă nu am răgaz să stau… apropo, fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu, că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva!

Baiul e că nu… Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă, care este independentă, însă o femeie are vulnerabilități, are bucurii, de toate…', a mai spus Mihaela Tatu la Prima TV.

Nu vrea să mai revină în televiziune

Dat fiind succesul imens de care s-a bucurat în perioada în care prezenta De 3 X femeie, era de așteptat ca Mihaela Tatu să fie din nou ofertată, chiar dacă a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Vedta a mărturisit însă că nu i-a fost prezentat încă un proiect care să o capaciteze, să o facă să-și dorească să revină din nou pe micul ecran… Asta cu toate că a fost ofertată de mai multe ori.

„Da. Constant. Anul trecut, din partea a 3 posturi de televiziune. Însă unele propuneri le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele și tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Și, totuși, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunț la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate și mai ales la acest soi de liniște', a declarat Mihaela Tatu pentru Ciao.

Între timp, Mihaela Tatu a făcut Facultatea de Psihologie la 45 de ani, iar acum, la 58 de ani, este trainer de dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, dar şi voice over şi moderator/prezentator de evenimente.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton