De ce evită Smiley să cânte în concerte „Am bani de dat, am datorii la stat”. Cum împacă mariajul cu orele petrecute la studio: „Și eu mi-am pus aceste întrebări acum ceva timp"

 Tudorache Simona
.

Smiley evită să cânte în concerte „Am bani de dat / Am datorii la stat' de teamă să nu atragă problemele financiare. Artistul recunoaște că evită să se plângă sau să facă previziuni negative în general, iar muzica lui are un mesaj optimist, tocmai pentru că își dorește să țină la distanță răul și să aducă doar zâmbetul și speranța pe chipurile celor care îi iubesc muzica.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Smiley e fericit că muzica lui prinde tot mai mult teren, că are ocazia să stabilească legături cu artiști și producători de peste graniță și că fiecare piesă pe care o lansează devine rapid un hit. Smiley are și o explicație pentru care muzica lui nu dărâmă suflete. În rest, după un an de mariaj, e mai fericit ca niciodată alături de Gina Pistol.

smiley-88smiley-88

De ce cântă Smiley doar piese optimiste

Smiley evită să așterne în fața altora partea negativă a vieții și are convingerea că asta l-a ajutat să reușească și să țină departe de el ghinionul. Artistul are o carieră fabuloasă, dar este și un prezentator de televiziune căutat.

„Da, da, în general, nu îmi place să mă plâng sau să fac previziuni negative, pentru că mi se pare că atrag răul, îl chem cumva și e și destul de departe de felul meu de a fi, de a vedea lucrurile și de a-mi trăi viața. Poate de aceea și muzica mea este percepută de cele mai multe ori ca fiind optimistă și pozitivă. Însă am și eu momentele mele în creație și în diverse colaborări când „joc' și cu albele, dar și cu negrele„, spune Smiley, pentru OK Magazine!

De ce se consideră Smiley norocos

Solistul se consideră un om norocos că poate face muzică la standarde occidentale, că are ocazia să producă hit-uri și să călătorească și să lege legături cu muzicieni de prestigiu.

„Sunt un om norocos, în primul rând. Norocos că pot face o meserie din marile pasiuni și bucurii ale vieții mele. Am șansa de a face ceea ce-mi place, ceea ce mă face fericit și mă ajută să mă dezvolt. Da, sunt în primul rând muzician, artist, fac, produc și cânt muzică, este cea mai mare bucurie pentru mine, mă simt privilegiat când am inspirație, când îmi găsesc momentele și oamenii care mă ajută să fiu creativ, când mă întâlnesc cu publicul și simt emoțiile muzicii împărtășite, însă eu sunt construit din fiecare lucru pe care îl fac. Sunt foarte recunoscător pentru asta', mai spune el.

Cum împacă Smiley căsnicia și orele petrecute în studiourile de înregistrări

Cum împacă Smiley statul prin studiourile de înregistrări și mariajul? Artistul are convingerea că a avut norocul să găsească un om înțelegător.

 „Și eu mi-am pus aceste întrebări acum ceva timp, însă am avut mereu și încrederea că lucrurile se așază atunci când există iubire, dorință și înțelegere, nu am avut niciodată emoții că nu va fi așa. Am norocul de a avea lângă mine un om care-mi cunoaște meseria și pasiunea și care îmi este de mare ajutor în tot ce fac. Vorbim, planificăm împreună, ne bucurăm împreună de ce reușește să facă fiecare și cred că dorința de a ne vedea unii pe alții fericiți și împliniți face ca lucrurile să se așeze pe rând pe făgaș firesc și să creeze un tot, un întreg bun și solid. Și ne mai și distrăm mult pe lângă toate astea. Pe unde călătoresc cu munca, la concerte, sesiuni sau întâlniri, mergem împreună, atunci când se poate. În America am stat o lună, la muncă, dar am fost toți trei, nu puteam să stăm departe unii de alții așa mult timp. Dar în Bali, am fost doar eu și Gina, ca să ne dăm timp și nouă și a fost minuna', mai spune Smiley.

Ce iubește Smiley la Gina Pistol

Gina Pistol și-a găsit liniștea lângă Gina Pistol. Solistul susține că partenera lui de viață are numeroase calități, dar umorul de care dă dovadă e ca o gură de aer, și că o iubește pentru tot ce este.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este', precizează Smiley.

Citește și: Prima reacție a Mamei Geta după ce Mara Bănică i-a atacat dur pe ea și pe băieții ei și i-a reproșat că a crescut niște 'animale': 'Atât o duce capul…' De unde a început tot scandalul / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Lucuțar divorțează de soțul ei: „Am pierdut 70% din munca mea. După 20 de ani de căsnicie…'. „Regina Întunericului' a cerut custodia copiilor și partajul averii de 2,7 milioane de euro

Citește și: De ce a ales Amalia Enache o școală privată pentru fiica sa și cum se raportează Alma la tehnologie: „Părinții ei nu se joacă pe calculator și nici nu stau pe Tik Tok, așa că…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur'

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…'. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Gina Pistol și Smiley au bifat un an de mariaj

Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de mariaj, dar relația lor a rămas la fel de puternică și de nezdruncinat. Timpul le-a fost aliat.

„A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi. (râde) Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul', mai spune Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton