De ce fiica Anamariei Prodan a renunțat la modelling: „Am văzut câteva chestii cu care eu nu voiam să mă asociez”. Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu acum

.

Fiica Anamariei Prodan a renunțat la modelling. Rebecca Dumitrescu a decis să se depărteze de acest domeniu după ce a colindat lumea și a văzut multe lucruri cu care nu și-a dorit să se asocieze. Rebecca are 25 de ani și provine din mariajul Anamariei Prodan cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Ea a studiat moda în Italia și în America.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Rebecca Dumitrescu a crezut în relația dintre mama ei și Laurențiu Reghecampf, iar după cei doi s-au despărțit cu scandal a început să privească cu alți ochi relațiile amoroase și să nu mai mai aibă aceeași încredere în legătura aceea care îți îmbogățește sufletul și te faci să mergi altfel mai departe. Și-a susținut mama așa cum a știut și a crezut în puterea ei de a lăsa în urmă totul.

anamaria prodan 8anamaria prodan 8

Rebecca Dumitrescu nu vrea să mai facă modelling

Rebecca Dumitrescu are calități de manechin, dar nu mai vrea să urce pe podium. Fiica celebrei impresare are acum alte aspirații.

„Nu îmi plăcea, în primul rând. Sunt foarte timidă, nu îmi place să se uite toată lumea la mine. Cel mai mare motiv a fost pentru că am fost în lume de câteva ori și am văzut câteva chestii cu care eu nu voiam să mă asociez', a declarat Rebecca Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan, pe YouTube.

Rebecca Dumitrescu o să se dedice picturii și modei. Tânăra lucrează acum la o expoziție în Los Angeles. „Cred că ce pictez este ca o extensie din mine, cum sunt eu în general', a mai declarat Rebecca Dumitrescu.

Rebecca Dumitrescu, dezamăgită de felul în care a evoluat relația mamei ei dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Rebecca Dumitrescu a recunoscut că a crezut foarte mult în relația dintre mama ei și Laurențiu Reghecampf, pe care o credea perfectă. După despărțirea lor, Rebecca nu mai are aceeași încredere în uniunea dintre două persoane, de aceea nu se mai grăbește să trăiască o iubire.

„Da, de aceea nici nu mă grăbesc să găsesc pe cineva. Cât s-a întâmplat tot, cel puțin eu, mă uitam la voi ca perfect și nu era. Când am aflat că nu era totul perfect, am stat și m-am gândit, ok, dacă nici asta, ce?', a mai spus Rebecca Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Rebecca Dumitrescu, mesaj pentru Anamaria Prodan

Rebecca Dumitrescu a scris, zilele trecute, un mesaj răvășitor pentru cea care i-a dat viață și a cărei despărțire a marcat-o.

„Mama – ne-ai pus pe toți înainte de orice și de doi ani nu trece o zi fără să nu mă gândesc prin ce treci. Nu o să înțeleg niciodată cum o persoană pe care am iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al tău și cum poate să trăiască să știe prin ce ne pune pe toți – «copiii lui». Tot ce pot spune este că ești cea mai bună mamă pe care oricine o poate cere. Sper ca toată lumea să aibă o mamă ca tine și să fie iubiți așa cum ne iubești tu pe noi. Nimeni să nu aibă un tată sau soț cum este el', a scris Rebecca Dumitrescu, pe Instagram.


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton