De ce Giulia Anghelescu a rămas prietenă cu fostul iubit, Costin Manea: "Are o soție absolut extraordinară, familiile noastre sunt...". Ce părere are Vlad Huidu

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Giulia Anghelescu a rămas prietenă cu fostul iubit, Costin Manea. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, participă la America Express, unde fac o echipă extraordinară împreună. La începutul carierei însă, Giulia Anghelescu a avut o relație cu Costin Manea, alături de care visa să-și întemeieze o familie. Chiar dacă relația lor nu a funcționat, Giulia și Costin au rămas prieteni. Iată ce crede Vlad Huidu despre acest aspect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce Giulia Anghelescu a rămas prietenă cu fostul iubit, Costin Manea. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, formează unul dintre cele mai statornice cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de ani de zile. Puțini își mai amintesc totuși că, pe vremea când Giulia avea 17 ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Costin Manea. Cântăreața l-a părăsit, însă, pe fotbalist după aproximativ 6 ani de relație, iar în prezent fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Anii au trecut, iar Giulia Anghelescu și fostul ei iubit din adolescență, Costin Manea, au reușit să rămână prieteni. Iată cum a fost posibil acest lucru și ce crede Vlad Huidu despre această situație!

giulia-anghelescu-si-costin-maneagiulia-anghelescu-si-costin-manea

De ce Giulia Anghelescu a rămas prietenă cu fostul iubit, Costin Manea

Giulia Anghelescu participă la „America Express', emisiunea difuzată la Antena 1, alături de soțul ei, Vlad Huidu. Cei doi se înțeleg de minune și au doi copii împreună. Cu toate acestea, Giulia Anghelescu a rămas bună prietenă și cu fostul ei iubit, Costin Manea, care este căsătorit la rândul său. Mai mult, artista a mărturisit că Vlad Huidu are o relație de prietenie cu acestea, iar familiilelor se înțeleg foarte bine

Citește și: Giulia Anghelescu de la America Express a fost la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru. După șase ani de relație l-a părăsit pentru Vlad Huidu

Citește și: Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice: „Acum sunt fericită cu mine fizic…”

Citește și: Nikita a întrerupt orice legătură cu frații ei, după moartea părinților: „M-au aruncat pe străzi la 12 noaptea, la Snagov. M-au bătut și am fost obligată să fug de acasă”

Citește și: Cine este Cătălin Țociu de la America Express 2023. Are 26 de ani și este pasionat de gastronomie

„Eu am o relație extrem de frumoasă și de respect cu Costin, fostul meu iubit. Dar, nu numai eu, și Vlad (nr. Huidu) are o relație de prietenie cu el. Iar Costin are o soție absolut extraordinară și am rămas în relații foarte bune. Familiile noastre sunt apropiate și își vorbesc. Deci, nu e nimic senzațional. Dar, uite că, atunci când apari mai des, se trezesc unii jurnaliști să scârme și să găsească și ei senzaționalul.', a mai spus Giulia Anghelescu.

Ce spunea Giulia Anghelescu despre povestea de iubire cu Costin Manea

Giulia și Costin Manea s-au cunoscut în anul 2001 și în 2004 deja plănuiau să se căsătorească. Într-un interviu acordat la vremea respectivă, artista spunea ce planuri are alături de fotbalistul Costin Manea. Artista l-a întâlnit pe Costin Manea, pe vremea când avea doar 17.

„Avem o relație cât se poate de frumoasă, ne iubim foarte mult și ne dorim să ne petrecem tot restul vieții împreună. Relația noastră a durat așa de mult și pentru că nu am locuit împreună. Astfel, iubirea noastră s-a consolidat în timp și s-a maturizat frumos… Îmi place să visez la momentul în care voi îmbracă rochia de mireasă. Îmi doresc să aibă un model deosebit, așa că m-am hotărât să-mi caut din timp. Îmi doresc cât de curând să fac un copil, pentru că vreau să fiu o mămică tânăra și drăguță', spunea Giulia Anghelescu pe atunci, potrivit Gazeta Sporturilor.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton