De ce Iasmina Hill își aduce soțul, pe Bradford Hill, administratorul Statuii Libertății, în fiecare în an, în vacanță în România: „De la ciolan la mici, la sarmale, el mânâncă de toate! Ba chiar a învățat...” / Sunt căsătoriți de 6 ani și este o diferență de vârstă de 35 de ani între ei

.

De ce Iasmina Hill își aduce soțul, pe Bradford Hill, administratorul Statuii Libertății, în fiecare în an, în vacanță în România. Iasmina Hill a tras lozul norocos atunci când l-a întâlnit pe Bradford Aaron Hill în anul 2014, bărbatul ce avea să-i devină soț și să-i ofere o viață lipsită de griji și foarte frumoasă. Este o diferență de vârstă de 35 de ani între ei, dar se pare că nu este deloc un impediment, ținând cont că sunt căsătoriți de 6 ani și au doi băieți frumoși împreună! Iată detalii despre povestea lor de dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mulți s-au întrebat de-a lungul anilor cum a ajuns românca din Timișoara să-l cunoască, dar și să-l cucerească pe milionarul american Bradford Aaron Hill, care are în proprietate Statuia Libertăţii. Ei bine, nu a fost deloc dificil, asta fiindcă destinul i-a adus împreună. Mai concret, totul a început în 2014, atunci când frumoasa blondă, originară din Timișoara a facut un stagiu de practică la compania americanului.

whatsapp-image-2024-07-16-at-13.33.07whatsapp-image-2024-07-16-at-13.33.07

Citește și: Timișoreanca Iasmina îi face încă un copil milionarului care deține Statuia Libertății: „A rămas cu gura căscată!”

Citește și: Milionarul american Bradford Hill și soția lui și-au botezat fiul cel mic în România. Iasmina a atras toate privirile la petrecere

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul”. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Citește și: De ce a lipsit Radu Drăgușin de la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Națională. Cum a reacționat fiul lui Gică Hagi: „Cei care nu au putut veni…”

De ce Iasmina Hill își aduce soțul, pe Bradford Hill, administratorul Statuii Libertății, în fiecare în an, în vacanță în România

E clar că a fost dragoste la prima vedere și nu au ținut cont de nimeni și de nimic. Vârsta se pare că nu a fost un impediment pentru frumoasa româncă, astfel că la 10 de ani când s-au cunoscut, sunt foarte fericiți împreună. Ba mai mult, s-au căsătorit în anul 2018 și au și doi băieți, pe Michael de 5 ani și pe David de 3 ani.

Deși sunt 35 de ani diferență între ei, se înțeleg foarte bine și inclusiv părinții Iasminei l-au acceptat în familia lor foarte repede. Cei doi îndrăgostiți nu ezită și își fac vacanțele în România, moment în care copiii se bucură la cote maxime de compania bunicilor săi.

„Ne place foarte mult să venim în România! Venim în fiecare vară și, când vor mai crește copiii, vrem să venim și mai des. Lui Brad îi place foarte mult mâncarea românească! De la ciolan la mici, la sarmale, el mânâncă de toate! Ba chiar a învățat să gătească mici! Bucureștiul e orașul preferat al lui Brad! 

Copiii sunt foarte fericiți aici! Abia au așteptat să ajungă! De când am venit, avem plin de activități! De la parc, la locuri de joacă, la piscine, suntem în priză non stop! Suntem împreună cu părinții mei la București, așa că cei mici sunt în al nouălea cer.', a declarat Iasmina Hill pentru Click!.

Iasmina Hill a rămas în România pe perioada verii

Deși are tot ceea ce își dorește și banii nu sunt deloc o problemă pentru el, se pare că milionarul american nu se aruncă doar la locații exclsuviste când vine vorba de vacanță, ci iubește să stea în România. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar soția lui, care a dezvăluit că lui Bradford Aaron Hill îi place mult Bucureștiul, dar mai ales mâncarea cu specific românesc.

Totuși, are mult de muncă, astfel că vacanțele lui sunt de obicei scurte, însă nu și ale soției. În timp ce el muncește aproape toată vara, ea a ales să rămână în România alături de copii și părinții ei, iar mai apoi, la finalul verii a organizat o vacanță cu Bradford Aaron Hill și familia sa în Ibiza.

Brad a plecat în SUA, are foarte mult de lucru pe perioada verii! Eu stau până în august! Mai puțin în București, am mers și la mare câteva zile, apoi mergem la Timișoara și o săptămână cu toții în Ibiza', a mai povestit Iasmina Hill pentru Click!

Iasmian Hill și soțul ei milionar, încântați de nunta Andei Adam

Ajunși în România pentru o scurtă vacanță, cel puțin când vine vorba de milionarul american, cei doi au mers și la nunta Andei Adam cu Joseph, care a fost una fabuloasă. Mirii nu au ținut cont de bani și și-au făcut toate poftele, lucru care s-a văzut din exterior, dar mai ales au avut grijă ca invitații să se simtă foarte bine.

Ne-am simțit extraordinar! E prima nuntă mondenă la care am fost și am fost foarte impresionați! Mâncarea a fost excelentă, decorul superb și atmosfera perfectă. Am dansat toată noaptea! Anda și Joseph sunt niște oameni minunați și ne-am bucurat să fim alături de ei în așa o zi importantă. Să nu mai zic de rochia Andei și de tort! Totul foarte impresionat', a completat Iasmina Hill pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton