De ce s-a întors fiica Mirelei Retegan în România, din Londra. Cele două continuă împreună proiectul Gașca Zurli: „Tatăl Mayei a reuşit să pună pe muzică toate visele mele. Acum 25 de ani...”

 Tudorache Simona
.

Fiica Mirelei Retegan a revenit de la Londra pentru a continua, alături de mama sa, proiectul Zurli. Maya s-a mutat cu iubitul pe care l-a cunoscut la întoarcerea în țară, asta după ce alături de mama sa a stat, de-a lungul timpului, în mai multe case, întotdeauna cu chirie. Mirela Retegan a vorbit despre investiția făcută în proiectul în care a crezut cu toată tăria, dar și despre întoarcerea fiicei sale acasă, după ce timp de câțiva a trăit în Anglia

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maya a stat la în Londra la cămin, dar l-a avut întotdeauna pe tatăl ei aproape, iar în acest fel s-a născut pasiunea ei pentru film. A decis să continue proiectul Zurli în care mama sa a investit de-a lungul timpului toată energia și toți banii. Deși zguduit de un scandal amplu în urmă cu câteva luni, Zurli merge mai departe, dar cu componența puțin schimbată.

zurlizurli

Mirela Retegan a stat cu chirie și a investit în proiectul Zurli

Mirela Retegan a ales să stea cu chirie, să nu își cumpere o casă, dar să își investească finanțele în proiectul Zurli. „Tocmai ce m-am mutat iar (râde). Iniţial, după ce am născut-o pe Maya, cu ajutorul mamei şi cu nişte eforturi foarte mari bancare, eu şi tatăl Mayei am cumpărat un apartament în Satu Mare. Am locuit acolo doar doi ani, până când ne-am mutat în Bucureşti în 2003. Şi atunci mi-am dat seama că nu mai vreau să investesc bani, timp şi energie şi să mă ataşez de o casă în detrimentul altor lucruri. Aşa că m-am mutat cu chirie de 11 ori de când am venit la Bucureşti, în funcţie de nevoile mele sau ale Mayei, în principal, ca să fiu cât mai aproape de şcoala sau de activităţile ei. Am preferat să investesc în Zurli toţi banii pe care i-am câştigat, să-i reinvestesc apoi, leu cu leu, în toate produsele şi în tot ce am reuşit să creez', spune Mirela Retegan, conform OK Magazine!

Acum, Maya a revenit în țară, dar locuiește alături de iubitul ei, pe care l-a cunoscut în urmă cu câteva luni. „Ultima mutare se datorează plecării mele după revenirea la Bucureşti. (râde) În iunie m-am întors în ţară, apoi m-am îndrăgostit şi, în decembrie, m-am mutat pentru prima dată în viaţa mea cu iubitul meu. Simţeam că am nevoie de un mentor, pe care l-am căutat prin alte părţi în profesori, diriginţi, rectori, şi apoi am ajuns la concluzia că tot mama e mentorul principal', spune Maya.

Fiica Mirelei Retegan a locuit în Londra

Maya a stat câțiva ani la Londra, dar a vrut să își clădească o viață departe de tatăl ei, Cornel Sorian. Nu a locuit cu el, ci la cămin.

„Eu nu m-am dus să stau cu el, ci la cămin. El mă aştepta, într-adevăr, să-mi petrec acest timp lângă el, dar eu voiam altceva la 17 ani. Acum, la 22, văd altfel lucrurile şi avem o relaţie frumoasă. Ultima oară am fost la el în 2022 şi am stat două săptămâni în Irlanda, unde s-a mutat. E superb, un loc înconjurat de păduri, m-a dus la Pădurea Zânelor, m-a dus la ocean… Dar pentru mine, care am crescut într-un alt ritm, era prea multă linişte şi lentoare', povestește Maya.

„Când Maya a început să meargă la Londra în vacanţe la tatăl ei, mică fiind, el îmi spunea: „Eu nu pot să-i ofer distracţia pe care i-o oferi tu, eu nu am viaţa ta. Era mereu stresat că nu ştia ce să facă cu ea cât stătea la el. Şi i-am zis: „Aş vrea să nu faci ce fac eu. Aş vrea să faci altceva cu ea, ce faci tu de-obicei, să ascultaţi muzică, să vă uitaţi la filme.

Cum a demarat proiectul Zurli

Zurli a fost întotdeauna o poveste de familie. A început alături de tatăl Mayei, dar a continuat apoi sub comanda Mirelei Retegan. În acest proiect vedeta și-a investit toți banii. „Tatăl Mayei a reuşit să pună pe muzică toate visele mele. Acum 25 de ani, când noi ne-am îndrăgostit, îmi spunea: „Tu eşti aleasă, ţie ţi-a dat Dumnezeu o treabă de făcut. Dar eu nu voiam decât să-mi spună că sunt aleasa lui, că o să rămânem împreună toată viaţa şi că o să mă ducă la Taj Mahal, aşa cum mi-a promis… Nu s-a întâmplat nimic din toate astea, iar la Taj Mahal am mers acum cu Maya', precizează Mirela Retegan.

Mirela Retegan, o viață amoroasă învăluită în mister

Mirela Retegan a mai avut relații după despărțirea de bărbatul iubit, dar prioritatea ei a fost întotdeauna alta. „Da. Au mai apărut nişte oameni în viaţa mea, dar m-am concentrat pe ce aveam de făcut. Plus că mi-am dorit să nu complic lucrurile. Maya avea nevoie de siguranţă, iar asta venea din relaţia ei cu mine', mai spune Mirela Retegan.

A iubit, dar nu și-a legat destinul de altcineva pe viață. „Mi-am dat voie tot timpul. Doar că n-am ţinut morţiş să trăiesc în casă cu un bărbat şi, în continuare, sunt la fel de relaxată. Reuşesc să-mi iau bucurie din atât de multe lucruri pe care le fac, să am o viaţă socială foarte vie şi să am relaţii frumoase cu oamenii din viaţa mea, încât nu e nicio presiune. Dacă va fi să trăiesc şi felul acela de iubire, o să ştiu. Dacă nu, sunt recunoscătoare pentru ce mi-a dat Dumnezeu', mai spune ea.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a despărțit oficial de iubitul ei, Grigor Dimitrov, chiar în ziua de Paște, după 6 ani de relație: „Am decis să mergem pe căi diferite” / Care a fost motivul

Citește și: Cabral a dat explicații după ce a fost surprins cu o șatenă la mare, în club, în ipostaze apropiate. Cine este femeia alături de care a petrecut

Citește și: Viviana Sposub, imagini inedite în rochie de mireasă: „Mi s-a părut potrivită pentru…” / Ce spune despre nunta cu George Burcea

Citește și: Gabriela Cristea și-a cerut scuze de la cei care au comandat cozonac de Paște, dar nu le-a ajuns în timp util: „Pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi”

Cine este iubitul Mayei

Andrei, iubitul Mayei, este un artist din Bucureşti, născut în Spania, dar pe jumătate român, jumătate spaniol şi crescut de la 8 ani în România. „Eu m-am dus în Spania gândind că acolo sigur voi găsi un spaniol drăguţ şi l-am găsit aici, la două săptămâni după ce m-am întors în ţară, tocmai când dădeam să plec de la un eveniment. El îmi făcea numai complimente, iar eu nu credeam că un băiat atât de cool se poate uita la mine. Apoi am ieşit la o cafea şi de-atunci am devenit un cuplu, fără să ne propunem asta. El este prima mea relaţie', povestește Maya.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton