De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America: „Își poate pune viața în pericol. Nu mai poate pleca...”

 Tudorache Simona
.

De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America. Irinel Columbeanu nu mai poate merge în America să o vadă pe Irina, fiica lui, dată fiind condiția lui medicală. Viața lui Irinel Columbeanu pare una de film. Fostul om de afaceri și-a pierdut averea, vila de la Izvorani, iar după ce a locuit cu chirie într-un apartament a ajuns să își ducă traiul într-un azil de bătrâni. Peste toate astea, problemele de sănătate l-au copleșit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu are la activ mai multe AVC-uri și nu mai poate zbura cu avionul. Ba mai mult, fostul om de afaceri nu se mai poate deplasa fără o asistentă, care în caz de ceva să îi sară în ajutor.

irinel-columbeanu-si-irinucairinel-columbeanu-si-irinuca

De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America

Ion Cassian, patronul azilului în care Irinel Columbeanu locuiește, crede că Irina ar trebui să vină în România și să își vadă tatăl, pentru că el vrea să meargă la ea, dar nu mai poate. Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol.

El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate.

Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!', a spus Ion Cassian pentru Playtech.ro.

Ion Cassian, despre Irinel Columbeanu: 'A fost invitat la o emisiune, dar nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală”

Irinel Columbeanu nu mai poate merge nici la emisiuni fără o asistentă, semn că starea lui de sănătate s-a înrăutățit simțitor. 'A fost invitat la o emisiune, dar nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală. În ultima perioadă, starea lui de sănătate este destul de fragilă, ia un tratament în plus, a avut și alte probleme, trebuie să mănânce numai ce are voie. Irinel Columbeanu se află sub stricta noastră atenție, aici, la căminul de bătrâni, dar și a medicilor', adaugă Ion Cassian.

Citește și: De ce a șters Mario Fresh pozele cu Alexia Eram de pe contul de Instagram: „Suntem două persoane vulcanice. Sunt foarte multe schimbări…' / Au o relație de 7 ani

Citește și: Cum a fost cucerit Jador de logodnica lui, Oana Ciocan: „N-am mai scăpat de ea, pur și simplu. Dormea pe la studio la mine, mi-a arătat o iubire pe care…'

Citește și: Catinca Roman a presimțit moartea mamei sale, Mioara Roman: „Nu am dormit deloc în noaptea aia”. Ce au vorbit ultima oară

Citește și: Irina Fodor, mesaj acid la adresa lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, în noul sezon Chefi la Cuțite: „Nu am scăzut 3, ci am adunat 1! Nu ne lăsăm intimidați”

Irinel Columbeanu se află într-o situație delicată: „Dacă este bolnav, mai are oare rost să îl critici?”

Patronul azilului nu înțelege de ce mai există persoane care îl critică pe protejatul lui, dată fiind situația lui delicată. 'Eu le-am zis acestor oameni că el este într-o situație delicată. Dacă este bolnav, mai are oare rost să îl critici? Dacă îl poți ajuta, bine, dacă nu, taci din gură și vezi-ți de treabă! Au fost banii lui, nu a făcut evaziune fiscală, nu l-am văzut pe la DNA, a făcut afaceri neinspirate.

Nu a escrocat pe nimeni. De ce să fie judecat? Nu știu dacă mai are vreo șansă să mai câștige bani, în viitor. Acum are o pensie de aproape 2.000 de lei', a mai spus Cassian.

Foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton