Ce apreciază David Popovici cel mai mult la iubita lui, Taisia. Campionul are doar câțiva prieteni: „Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine. Am perioade în care petrec prea mult timp cu mine și nu întrețin relațiile pe care le am"

 Tudorache Simona
.

David Popovici a muncit încă din copilărie pentru a ajunge la succesul de care care se bucură astăzi, iar asta l-a împiedicat de multe ori să socializeze foarte mult. Acesta poate fi și motivul pentru care marele sportiv nu are foarte mulți prieteni. David Popovici a vorbit despre ce apreviază cel mai mult la iubita lui, Taisia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Campionul e mulțumit că cea cu care își împarte viața îi înțelege parcursul și îl susține. Taisia Nițuleasa este iubita lui David Popovici de mai bine de trei ani. Anul trecut, cei doi și-au oficializat relația prin câteva fotografii postate pe rețelele de socializare. Taisia Nițuleasa a fost colegă cu David Popovici la Colegiul „George Coșbuc', din Capitală, dar apoi au ales facultăți diferite.

david popovici 11david popovici 11

David Popovici are doar câțiva prieteni

David Popovici crede că relațiile de prietenie sunt mai mult decât necesare în viață. Cu toate astea, în viața lui nu există prea mulți oameni care se pot bucura de această titulatură. David Popovici are câțiva prieteni de suflet și se bucură de întâlniri memorabile cu ei, dar și momente în care se depărtează de lume.

„Sunt vitale, necesare, am văzut până și eu asta. Adică eu nu am atât de mulți prieteni. Am doi, trei prieteni pe care îi consider cu adevărat prieteni și îmi și place destul de des să fiu singur. Să fiu eu cu mine. Am observat că am perioade în care petrec prea mult timp doar eu cu mine și nu întrețin practic relațiile pe care le am, fie cu familia, cu prietenii și grupul extins de prieteni. Până să ieșim să ne uităm la un film, relațiile astea te ajută. Relații cu sens. Nu poți să trăiești fără prieteni. Nu poți să trăiești fără relații adevărate', a spus el în podcastul Starea Nației.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Ce apreciază David Popovici cel mai mult la iubita lui, Taisia

Marele sportiv crede că a avut noroc atunci când a întâlnit-o pe Tanisia, iubita lui, pentru că îi înțelege plecările, cantonamentele, deși nu îi este ușor.

„Nu a fost ușor să înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă ajute, să mă susțină prin treaba asta și oricât de greu ar fi fost să fiu plecat cu săptămânile în cantonament, fie în deplasare pe alt continent, mă înțelege, iar eu am norocul că am dat de ea. Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine, mă ajută să mă bucur de ceea ce fac mai ușor, să nu cumva să mă simt vinovat', a mai povestit celebrul înotător.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton