De ce își editează Gabi Bădălău pozele, de fapt: ”Am învățat de la Bianca. Sunt un bărbat asumat. Probabil am exagerat, văzând la ea toate aceste aplicații...”. Ce spune despre operațiile estetice

.

De ce își editează Gabi Bădălău pozele, de fapt. În trecut, Gabi Bădălău a fost ținta haterilor, după ce și-a editat mai multe poze pe rețelele de socializare. Inclusiv Bianca Drăgușanu, cu care nu era într-o pasă bună pe atunci, declara despre el că are acest obicei, dar și că „apelează la trucuri de femeie pentru a atrage atenția'. Ei bine, acum afaceristul a vorbit pe larg despre acest lucru, dar și de ce își tot editează pozele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău a trecut printr-o transformare vizibilă în ultima vreme, mai ales după ce a slăbit mai multe kilograme. Merge regulat la sală, mai ales în compania iubitei sale, Bianca Drăgușanu, dar totodată a optat și pentru un stil de viață sănătos. Totuși, deși arată bine și este un bărbat prezentabil, a recunoscut că de multe ori își editează pozele.

gabi-badalau-5-1gabi-badalau-5-1

Citește și: „Fiind un bărbat liber, apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția'. Bianca Drăgușanu râde de Gabi Bădălău, după ce afaceristul și-a editat pozele pe Instagram

Citește și: Gabi Bădălău îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu, după ce a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Ar trebui să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță'

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Citește și: Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu. Aflați în Grecia, cei doi au postat primele fotografii împreună / Cine este iubita fotbalistului

De ce își editează Gabi Bădălău pozele, de fapt

Gabi Bădălău nu s-a ascuns și a recunoscut că își modifică pozele pe rețelele de socializare. Asta nu este tot! Afaceristul a mărturisit că a învățat cum să își editeze pozele chiar de la Bianca Drăgușanu, care știm că de ani de zile face acest lucru, chiar dacă arată foarte bine în realitate, mai ales după numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut. Referitor la criticile primite privind pozele lui editate, Gabi Bădălău a precizat că a cam exagerat la unele.

„Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele de pe social media. Sunt un bărbat foarte asumat și nu am nicio teamă, nicio rușine de absolut nimic. Am avut o perioadă când am slăbit într-un an vreo 30 de kilograme. Fac foarte mult sport, am foarte multă grijă de alimentație, de partea cu odihna și așa mai departe. Văzând rezultatele în ultimul timp și văzând la Bianca toate aceste aplicații, care erau o nebunie, probabil am exagerat.', a spus Gabi Bădălău

Ce spune despre operațiile estetice

Gabi Bădălău a adoptat un stil de viață sănătos, în care are grijă la alimentație și practică foarte mult sport după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme, însă cu toate acestea consideră că are mai multe lucruri de îmbunătățit. Deși ar putea apela oricând la o operație estetică, susține că nu este adeptul acestor lucruri și continuă totul în mod natural și sănătos.

„Sunt multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc la mine. Nu sunt adeptul operațiilor, sunt adeptul unui stil de viață sănătos și ceea ce nu îmi place cu siguranță o să remediez. Îmi doresc anumite schimbări. În general, noi bărbații, după o anumită vârstă, mai avem nevoie și de îmbunătățiri. Atâta timp cât avem la îndemână lucrurile astea, putem să apelăm. Nu consider că am niciun defect fizic, atâta timp cât sunt sănătos și sunt ok.', a declarat Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău și-a făcut patru operații de implant de păr

Afaceristul a spus clar că nu este adeptul operațiilor estetice, însă totodată a dezvăluit și că are patru operații de implant de păr, asta fiindcă pe fond de stres a pierdut mult din podoaba capilară de-a lungul anilor.

Nu am lipici sau perucă, dar nu este niciun secret, am apelat până acum la 3 sau 4 operații de implant de păr. Una în România, 2 în Turcia și una chiar în Dubai. Când eram mic aveam părul foarte des. Mi-am dorit lucrul acesta din nou. Cu toate problemele pe care le-am avut, am mai pierdut, iar datorită acestor operații, sunt mulțumit de podoaba capilară. Nu am avut niciodată păr lipit cu adeziv .', a declarat Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu: 'Și eu i-am spus că exagerează'

Nu doar fanii l-au taxat dur pe Gabi Bădălău când a publicat mai multe poze foarte editate, ci și Bianca Drăgușanu. La acel moment cei doi erau despărțiți, astfel că frumoasa blondină nu a fost deloc reținută în reacții și a declarat că exagerează cu modificatul pozelor, mai ales că este bărbat.

„Și eu i-am spus că exagerează. Dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil’, a fost răspunsul Biancăi Drăgușanu, potrivit Click!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton