De ce Kate Middleton poartă mereu o pereche de cercei cu perle. Ce simbolizează aceste bijuterii

 Tudorache Simona
.

Kate Middleton a excelat întotdeauna la capitolul eleganță. Prințesa își alege întotdeauna cu grijă ținutele pe care le poartă, dar și accesoriile. Acum nu se desparte de o pereche de cercei cu perne, care, simbolic, vorbesc despre transformările prin care trece, dar atrag și norocul, după cum cred specialiștii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Kate Middleton a transmis un mesaj emoționant înainte de a participa la ceremonia „Trooping the Colour'. Kate Middleton spune că face progrese mari în lupta cu boala. Soția prințului William face încă ședințe de chimioterapie și recunoaște că fiecare zi care vine poate fi o surpriză. Planul ei de tratament va continua și în următoarele câteva luni, pentru că perioada grea nu a trecut.

Trooping the ColourTrooping the Colour

Prințesa de Wales a recunoscut că are „zile bune' și „zile proaste' ca și alți pacienți care trec prin chimioterapie și că ia fiecare zi după cum vine. „În zilele rele, te simți slab, obosit', a explicat Kate. „În zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum'.

De ce Kate Middleton poartă mereu o pereche de cercei cu perle

În fotografia pe care a distribuit-o pentru a marca anunțul, făcută de Matt Porteous, ea poartă o pereche de cercei cu perle. Acești cercei, pe care i-a purtat la peste 70 de evenimente publice, sunt delicați și simpli, dar și eleganți.

Această alegere are la bază și un mesaj simbolic, asta dacă avem în vedere modul în care se obține piatra prețioasă.

„Este văzut ca un simbol al transformării, ceva negativ în ceva pozitiv, motiv pentru care perlele sunt adesea asociate cu norocul. Acest simbolism se aliniază minunat cu călătoria lui Kate, cu transformările și încercările ei personale în momente de grație și rezistență. Miturile spun că perlele vă țin copiii în siguranță în timp ce vă întăresc relațiile. Se spune, de asemenea, că aceste mici pietre prețioase sunt simbolice pentru loialitatea, generozitatea, integritatea și puritatea purtătorului', spun specialiștii.

Citește și: Irina Columbeanu, primele declarații la revenirea în România, după 6 ani: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume'. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu”

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: Soprana Irina Baianț recunoaște că a vrut să renunțe la pian, deși a început studiul de la vârsta de 3 ani: „A fost mâna destinului, care nu m-a lăsat să renunț la muzică. Atunci am trecut la canto….”. Ce spune despre pasiunea ei pentru muzica clasică / EXCLUSIV

Kate Middleton, recunoscătoare pentru sprijinul oamenilor

Kate Middleton a ținut să le adreseze un mesaj și celor care i-au trimis încurajări și îi sunt aproape în lupta cu boala.

„Am fost uimită de toate mesajele amabile de sprijin și încurajare din ultimele două luni. Chiar a făcut diferența pentru mine și pentru William, și ne-a ajutat pe amândoi în unele dintre cele mai grele momente”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton