De ce l-a susținut Mara Bănică pe Zanni să câștige Survivor All Stars: „A fost lipsit de orice îmbrățișare părintească, iar drumul lui e o lecție pentru toți!”. Jurnalista e în scandal cu familia lui Iancu Sterp / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mara Bănică a dezvăluit motivul pentru care l-a susținut pe Zanni să câștige Survivor All Stars, după marea finală. Aceasta spune că, deși nu-l cunoaște personal, și-ar dori acest lucru, pentru că îl consideră „un copil inteligent, extrem de agil și luptător'. Jurnalista și-a exprimat susținerea față de Zanni cu ceva timp înainte să se încheie show-ul de la PRO TV, punându-și atunci „în cap' familia Sterp, în urma unei postări pe Facebook.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mara Bănică ne-a spus, în exclusivitate pentru viva.ro, motivul pentru care l-a susținut pe Zanni să câștige Survivor All Stars Jurnalista l-a încurajat încă de la bun început pe Zanni, deși nici măcar nu îl cunoaște personal. Aceasta a făcut recent o postare pe Facebook prin care-și exprima susținerea față de Zanni, în detrimentul lui Iancu Sterp.

colaj-survivor-2colaj-survivor-2

Citește și: Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. A urmat un schimb de replici dure între el și Zanni: „N-ar fi corect să i se spună numele. El a fost eliminat' / „Mi s-ar face o nedreptate…'

Citește și: Frații lui Iancu Sterp, primele reacții după finala Survivor. Ce au spus despre câștigătorul Zanni și ce nemulțumiri are Culiță: „Sunt supărat. E o chestie care nu prea mi s-a părut în regulă, a fost ‘momeala’…'

Citește și: Mara Bănică a renunțat la bone după ce și-a pus camere de supraveghere în casă: „Am cunoscut vreo 7-8. Mi-a ajuns! Mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar…” / De ce și-a dat fiica, în vârstă de 2 ani, la creșă

Citește și: Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp: „Nu îmi mai trimiteți înjurături. V-am acționat pentru…' / Dovezile ei ar putea fi contestate de un martor cheie în proces

De ce l-a susținut Mara Bănică pe Zanni să câștige Survivor All Stars

Ieri, 30 mai, la PRO TV a fost difuzată finala Survivor All Stars. Anul acesta, pentru mult râvnitul trofeu, dar și marele premiu, s-au luptat Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp. Zanni a fost cel care a pus până la urmă mâna pe cei 100.000 de euro, așadar, el a câștigat Survivor All Stars 2024. Mara Bănică a dezvăluit abia acum de ce l-a susținut să câștige.

'Nu-l cunosc personal, dar mi-ar plăcea. Este un copil inteligent, extrem de agil și luptător. Ar trebui mulți dintre noi, părinții, să ne punem întrebări legate de copiii noștri atunci când greșesc drumul. Zanni a fost lipsit de orice îmbrățișare părintească, iar drumul lui e o lecție pentru toți! Bravo, Zanni!', a declarat Mara Bănică, pentru viva.ro, după ce s-a aflat că Zanni a câștigat Survivor All Stars.

Mara Bănică: 'Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show și a schimbat complet viața'

Mara Bănică a vorbit despre Survivor All Stars și și-a arătat susținerea pentru Zanni, înainte de finală, vorbind totodată și despre concurentul care nu i-a fost deloc pe plac, Iancu Sterp. Jurnalista a publicat, recent, un mesaj pe rețelele de socializare, care a scindat internetul în două și a generat un val de reacții. După declarațiile ei despre mama Geta, sora lui Culiță Sterp i-a dat replica și a intervenit, de asemenea, și iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu.

Într-o postare pe Facebook, Mara Bănică a ținut să explice de ce ține cu Zanni și a expus motivele pentru care ar merita să câștige Survivor All Stars.

„Trebuie să scriu despre «Survivor all Stars». Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă îmi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe «de toate». Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show și a schimbat complet viața. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. Alți câștigători mașină sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu într-o viață de om, iar alții au făcut banii praf(uri), după cum le-a fost mintea„, a scris Mara Bănică.

Mara Bănică, despre mama Geta: „A crescut niște animale'

De asemenea, jurnalista a vorbit și despre familia Sterp, ținând să sublinieze că nu agreează ipocrizia și falsitatea.

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză’a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Geta Sterp, sora lui Iancu Sterp, a răbufnit după mesajul Marei Bănică

Geta Sterp nu s-a putut abține când a văzut mesajul postat de Mara Bănică și a răbufnit și i-a transmis un mesaj extrem de dur, menționând că lucrurile nu vor rămâne așa, cu siguranță.

„Să iti fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles ca nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur „distinsă doamnă!„’, a răspuns Geta Sterp la postarea publicată de Mara Bănică pe Facebook.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton