De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Antena 1. Cine prezintă Observatorul acum

 Dumba Gabriela
.

Cei care urmăresc Observatorul de la Antena 1 s-au întrebat de ce lipsește Alessandra Stoicescu de la pupitrul știrilor orei 19.00. Alessandra Stoicescu este cea care prezintă Observator de luni până vineri, însă prezentatoarea TV lipsește săptămâna aceasta de la Antena 1, iar locul ei este ocupat temporar de Olivia Păunescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Antena 1. Ieri, 24 aprilie, Olivia Păunescu a prezentat Observatorul orei 19.00 și fanii emisiunii de la Antena 1 s-au întrebat de ce lipsește Alessandra Stoicescu. Ei bine, la diferență de două luni, Alessandra Stoicescu și familia ei au plecat din nou în Maldive.

320811409_692427522527369_4938488339978085165_n320811409_692427522527369_4938488339978085165_n

De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Antena 1

Alessandra Stoicescu e acum în concediu, ea se relaxează cu familia într-o vacanță îndepărtată, potrivit libertatea.ro. Împreună cu soțul ei, Sergiu Constantinescu, și cu Sara, fiica lor, prezentatoarea se relaxează în Maldive.

Pe rețelele de socializare a distribuit câteva clipuri video, a arătat că are plaja și oceanul imediat cum iese din camera de hotel.

Și în ianuarie Alessandra Stoicescu a fost în vacanță cu familia în Maldive și povestea de ce merge atât de des aici.

„De când o avem pe Sara, mergem împreună peste tot, așa ne place și sunt foarte fericită văzând diferențele mari de la o vacanță la alta, cum înțelege mai bine lucrurile, cum se dezvoltă. Faptul că vede oameni atât de diferiți și locuri extraordinare o ajută enorm. Călătoria este una dintre cele mai bune forme de educație și mi-aș dori foarte mult să facem asta mai des dacă am putea.

Am ales de mai multe ori Maldive pentru că ne place enorm și de fiecare dată descoperim lucruri noi, peisaje de vis și activități pentru toată familia. Ne-a cucerit acest loc spectaculos prin natură, culori, particularități culturale. Îmi place mult și apreciez grija pe care o au aici toți pentru natură, faptul că păstrează totul aproape neatins, astfel încât bucuria să fie realmente completă. Protejarea naturii dă o armonie și o energie fantastică locului, energie bună pe care o simțim din plin„, dezvăluia Alessandra Stoicescu.

Citește și: Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui…' Cine face primii pași spre împăcare

Citește și: Cum se înțeleg Anca Serea și soacra ei. Motivul pentru care nu a trecut niciodată pe la ea: „Eu cu atât mai puțin…’

Citește și: Cine este Laurențiu Neamțu de la „Chefi la cuțite’. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu: „Câștigăm și noi sezonul ăsta’

Alessandra Stoicescu iubește Maldive datorită fiicei ei

Alessandra Stoiescu spunea că alege foarte des Maldive și datorită fiicei ei care iubește această destinație.

„Sara este în al nouălea cer, se bucură de tot ce vede, se distrează cu orice, cu un steag de pe plajă, cu un ciot de lemn, în apă și în nisip, dar și la locurile de joacă amenajate pentru copii, afară și în interior. Plaja întreagă e locul ei de joacă și asta o entuziasmează foarte tare, devenind creativă și improvizând jocuri și jucării.

Sara se bucură de plantele uriașe, de florile spectaculoase și de culorile ireale care ne înconjoară, dar și de căsuța în care suntem cazați care este „cu picioarele în apă', cum ne-a zis mirată. Este un loc perfect pentru o vacanță de familie în care nu vrei să ai nici o grijă ca părinte, astfel ne putem odihni și noi și ne putem distra împreună', mai spunea Alessandra Stoicescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton