De ce a lipsit Cristina Ciobănașu de la ziua de naștere a Ruxandrei Ion, mama ei adoptivă, și cum s-a revanșat: „Mi-am spălat practic toate păcatele”

 Tudorache Simona
.

Cristina Ciobănașu nu mai petrece atât de mult timp cu Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, ca în vremurile în care locuiau împreună, dar încearcă să recompenseze. Actrița nu a fost prezentă la ziua de naștere a Ruxandrei Ion, dar a cumpărat bilete ca să meargă împreună în Franța. Cele două au avut întotdeauna o relație apropiată și au fost mereu acolo una pentru cealaltă, atât în momentele frumoase, cât și în cele grele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ruxandra Ion a decis să o adopte pe Cristina Ciobănașu după ce i-a văzut povestea la Dansez pentru tine. În acel moment, viața ei a devenit cu totul alta. Ruxandra Ion i-a îndreptat pașii către actorie și a susținut-o la fiecare pas. Cristina Ciobănașu a păstrat o relație la fel de frumoasă și cu părinții biologici, cu care se vede frecvent.

cristina ciobanasu 1cristina ciobanasu 1

De ce a lipsit Cristina Ciobănașu de la ziua de naștere a Ruxandrei Ion, mama ei adoptivă, și cum s-a revanșat

Cristina Ciobănașu a reușit să o surprindă pe Ruxandra Ion. Actrița a cumpărat bilete și urmează să meargă cu mama ei adoptivă la Paris.

„Cadoul meu pentru ziua Ruxandrei de anul acesta, mama mea adoptivă, a fost să petrecem timp împreună într-o vacanță. Și practic i-am luat niște bilete de avion pentru noi două să plecăm ca fetele în Franța, la Paris. Este orașul ei preferat și m-am gândit că trei zile petrecute așa doar noi două, ca pe vremuri, o să-i facă bucurie. Și chiar așa a și fost momentul în care a primit vestea că o să plecăm. Eu nu am fost de ziua ei anul acesta cu ea, am fost plecată în Franța. Din păcate așa am nimerit biletele la concert', a spus Cristina Ciobănașu pentru Ciao.ro.

Cum a primit Ruxandra Ion darul

Vedeta recunoaște că Ruxandra Ion a fost impresionată de gestul ei și astfel și-a spălat toate păcatele.

 „Da, îți dai seama că atunci când a primit vestea că o să plecăm împreună doar noi două într-o vacanță mi-am spălat practic toate păcatele! (râde) S-a bucurat foarte mult', mai spune Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu are master în actorie

Cristina Ciobănașu a finalizat masterul în actorie, iar acum urmează disertația. Vedeta trebuia să meargă la Sibiu pentru asta, dar proiectele pe care le-a avut au împiedicat-o să facă asta.

 „Școala propriu zis am terminat-o. Încă nu mi-am susținut lucrarea de disertație, pentru că s-a suprapus cumva cu finalul de proiect Lia și mi-ar fi fost practic imposibil să mă duc până la Sibiu să o susțin în data stabilită, dar nu m-am lăsat, nu, nu. Nu-mi place să las lucrurile neterminate și mi-am propus ori în toamnă, ori la anul în vară. Sper să fie bine, pentru că mai am ceva planuri, nu pot să zic încă.

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: „Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!”

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu o contrazice pe Alina Sorescu, după ce l-a acuzat că nu le lasă pe fete să vină la concertele ei: „Nu mai pot accepta minciunile, doar de dragul falsei victimizări…”

Ce relație are Cristina Ciobănașu cu părinții adoptivi

Cristina Ciobănașu ajunge ori de câte ori poate la părinții adoptivi. Încep să povestească și orele se scurg rapid. Atunci când sunt împreună, orele fug rapid.

Relația profesională nu prea mai există între noi două în momentul de față. Adică în afară de faptul că este șefa mea pentru emisiunea pe care o prezint pe canalul Happy Channel, care este canalul ei de televiziune,  în afară de relația asta din acest punct de vedere noi nu prea mai vorbim, pentru că și așa abia mai avem timp să ne vedem pentru relația personală și pentru relația de familie.

Chiar aseară am fost la ea și i-am spus: nu pot să stau decât jumătate de oră, dar am trecut să vă salut. Din jumătate de oră s-a făcut o oră jumate pentru că nu am putut să plec, pentru că ne pusesem pe povești, pe dezbătut ce s-a mai întâmplat, cu cine? Cum? Pe unde am mai fost, ce treabă am mai făcut și practic a zburat timpul atât de repede, încât nu mai avem timp să vorbim și de altele. Mă întreabă și ea ce mai fac, cum mai sunt„, mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton