De ce Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV: "Nu m-a sunat nimeni după aia..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV. Publicul a fost foarte încântat să-l revadă pe Lucian Viziru în distribuția serialului Clanul, de pe PRO TV. Artistul a revenit din Germania, unde se stabilise în urmă cu ceva vreme, și a fost foarte entuziasmat de a fi din nou actor într-un serial românesc. Din păcate, spre surprinderea fanilor, dar și a lui Viziru, rolul artistului în serialul Clanul a fost unul episodic. Iată cum a comentat Lucian Viziru a această situație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV. Membrul trupei Gaz pe foc, Lucian Viziru, 46 de ani, a revenit din Germania, unde se stabilise alături de soție în urmă cu câțiva ani, și a primit propunerea de a juca în serialul „Clanul” de pe PRO TV. Viziru a acceptat, însă entuziasmul său s-a stins rapid, când și-a dat seama că rolul este unul foarte mic, iar personajul său are doar o apariție episodică. Lucian Viziru a fost destul de surprins de această situație, mai ales că, spune el, nu a primit o explicație clară din partea producătorilor.

lucian_vizirulucian_viziru

De ce Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV

Lucian Viziru a fost foarte entuziasmat să-și reia cariera de actor în România, după o pauza considerabilă din showbiz-ul autohton, timp în care a locuit în Germania cu familia. Viziru a avut, însă, un rol foarte mic în serialul „Clanul”, de pe PRO TV, și nu a primit propunerea de a reveni. Cu toatea acestea, artistul a declarat că are în plan alte proiecte și că este foarte posibil să-l revedem în postura de actor.

Citește și: Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la TV, după ce anunțaseră că s-au certat: „Pune mâna și riscă’

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…'

Citește și: Sinead OConnor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

Citește și: Ce dietă ține Andreea Mantea după ce s-a îngrășat 14 kilograme: „După rău vine bine'

Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis „Nu”, dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum. Din fericire, e loc în lumea actoriei și pentru mine.

Eram în Germania, mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă. În bine. Adică sunt mulțumit acum.„, a declarat Lucian Viziru pentru Click!

Lucian Viziru regretă că Augustin nu a continuat cu tenisul de perfomanță: „Rupea tot!”

Lucian Viziru a vorbit despre diferențele dintre el și fratele lui, Augustin Viziru, pe care le-a remarcat încă din perioada adolescenței. În privința carierei fretelui său, Lucian Viziru regretă că acesta nu a continuat să joace tenis de performanță.

„Să ne înțelegem, e cu trei ani și jumătate mai mic decât mine, și el mă proteja pe mine în liceu. Eu făceam sport, eram sportiv de performanță, atât. Numai că el era mai înfipt, mai tupeist, la fel cum e și în ziua de astăzi. A jucat și el tenis de performanță până la 15 ani, dar acolo s-a oprit, din păcate pentru noi toți, pentru toată țara asta. Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot’, a spus actorul, potrivit cancan.ro.

Lucian Viziru și fratele său, Augustin, tratați diferit de părinții lor

Lucian Viziru a comentat că părinții lui nu s-au implicat atât de mult în educația fratelui său mai mic, Augustin.

 „Cu mine și-au dat un pic mai mult interesul, că așa e în orice familie. La primul născut investești un pic mai mult, în ceea ce-l privește pe el să zic că nu s-au mai străduit așa de tare. Și se vede!’.

Ne-am văzut de câteva ori, nu foarte des. Dar e superbă, e isteață, nu știu cu cine seamănă, probabil că seamănă cu unchi-su. Dar e un copil mișto!’, a spus acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton