De ce Lucian Viziru a renunțat la afaceri și a acceptat rolul din Clanul: "Am vrut să fiu băiatul rău, depinde cât plătești"

 Radulescu Ruxandra
.

Fanii lui Lucian Viziru au fost încântați să-l vadă din nou pe artist la TV, în serialul Clanul. Lucian Viziru a revenit din Germania, după șapte ani, și a acceptat să joace rolul unui personaj negativ în serialul Clanul. Deși se ocupa de un business, Lucian a renunțat la această inițativă pentru a juca într-o producție din România. Iată ce l-a motivat să ia această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Lucian Viziru a renunțat la afaceri și a acceptat rolul din Clanul. După ce a petrecut șapte ani în Germania, Lucian Viziru, fostul membru al formației „Gaz pe foc”, a revenit în România. Artistul a primit o ofertă foarte tentantă, pe care a acceptat-o imediat, și anume, aceea de a face parte din distribuția serialului Clanul. Lucian Viziru a acceptat să joace un rol negativ, ipostază în care fanii lui nu l-au mai văzut niciodată. De asemenea, artistul a decis să lase în urmă business-ul de care se ocupa, pentru proiectul Clanul.

cu-ce-se-ocupa-acum-lucian-vizirucu-ce-se-ocupa-acum-lucian-viziru

De ce Lucian Viziru a renunțat la afaceri și a acceptat rolul din Clanul

Lucian Viziru a revenit în România, după șapte ani petrecuți în Germania, fiind distribuit în serialul Clanul, în rolul unui personaj negativ, ipostază pe care voia de mult timp să o abordeze.

Citește și: „Nu am dat niciodată 100% nici pentru tenis, nici pentru formație, nici pentru actorie'. Ce regrete are Lucian Viziru în legătură cu cariera lui

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…'

Citește și: Cum a slăbit Roxana Hulpe 40 de kilograme, după nașterea fiicei sale: „Am avut 98 de kg, enorm. Corpul știe ce are de făcut”

Citește și: Cu ce se ocupă Cristina, soția lui Denis Ștefan, după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor: „Mama m-a îndrumat”

Eu dintotdeauna am vrut să fiu băiatul rău și le-am zis tuturor că sunt băiatul rău, dar nimeni nu m-a crezut. Pot să am și privire de om rău. Depinde de cât plătești. Dacă îi întrebi pe cei care mă știu cu adevărat o să vezi că m-au văzut și în ipostaze de băiat rău. Dar la TV, într-adevăr trebuie să fii cuminte, să dai bine, știi cum e', a declarat Lucian Viziru pentru Ego.ro.

Lucian Viziru: „Personajele pozitive sunt băieți tăntălăi”

Lucian Viziru a declarat că, în România, nu prea există producții în care personajele masculine pozitive să fie create după tiparul acelora din filmele de la Hollywood.

'Problema este că, și aici vorbesc de o problemă de-a mea, personală. Noi avem puțini oameni în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi, ăia care stau cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive de la Hollywood sunt supereroi care dau cu capul în gură, care împușcă, omoară dacă e cazul, dar de fiecare dată cu un gând în spatele acțiunii', a mai declarat actorul.

De ce a renunțat Lucian Viziru la afaceri: „Nu am fost omul banului”

Lucian Viziru a demarat un business, acum ceva vreme, dar și-a dat seama că domeniul antreprenoriatului nu este pentru el. Artistul a declarat că marile lui pasiuni rămân actoria, muzica și tenisul.

Asta cu omul de afaceri nu știu ce să zic. Am încercat. Merge cât de cât, mă târâi, numai că nu e genul de activitate care să-mi placă la nebunie. Eu nu am fost niciodată omul banului. Ca să fii om de afaceri trebuie să-ți placă banii foarte mult, ori mie banul nu pot să zic că îmi place. Îmi oferă libertate și cam atât. Pentru mine pasiunea numărul unu rămâne la egalitate de puncte cu tenisul, actoria. Cu muzica așa și așa. Îmi plăcea să plec de acasă', a mai povestit Lucian Viziru pentru EGO.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton