De ce Marius Moga și Bianca Lăpuște nu-și expun fetița pe rețelele sociale: „Nu am postat-o cu fața la vedere, până acum”

 Borcilă Andreea
.

De ce Marius Moga și Bianca Lăpuște nu-și expun fetița pe rețelele sociale. Amândoi sunt părinți responsabili când vine vorba de creșterea fiicei lor, Maria Elisabeta, de aceea evită să o afișeze în mediul online. Iată ce i-a răspuns celebrul producător muzical copilului, când a fost întrebat de ce are mereu fața blurată în fotografii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marius Moga a cunoscut succesul pe plan profesional, fiind unul dintre cei mai apreciați compozitori și cântăreți de la noi. Pe plan personal, vedeta se consideră un om fericit, mai ales că îl așteaptă acasă două fete superbe: soția lui, Bianca Lăpuște, și fetița cuplului, Maria Elisabeta, în vârstă de șase ani.

marius-moga-4marius-moga-4

Cântărețul este foarte discret când vine vorba de viața personală. El și soția sa, Bianca Lăpuște, s-au căsătorit în anul 2015, iar de șase ani sunt părinții unei fetițe, pe nume Maria Elisabeta. Ambii sunt extrem de mândri de copilul lor și par mai fericiți ca niciodată.

Citește și: De ce nu au mai colaborat Smiley și Marius Moga:”Egoiști amândoi și foarte orgolioși”

Citește și: În ce relații a rămas CRBL cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu:„Este singurul regret legat de asta' / EXCLUSIV

Citește și: Costi Ioniță, reacție furibundă după ce a ajuns pe plajă, în Thassos:„E mizerabilă. Păi îmi e și silă să…'

Citește și: Prințul Paul al României, prins la Paris, la un an şi jumătate după ce a fost condamnat la închisoare.Prima fotografie din arest

De ce Marius Moga și Bianca Lăpuște nu-și expun fetița pe rețelele sociale

Marius Moga și Bianca Lăpuște trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și, împreună, au o fetiță superbă, pe nume Maria Elisabeta, în vârstă de șase ani. Ambii sunt persoane cunoscute în spațiul public, el fiind unul dintre cei mai apreciați producători muzicali, iar ea este o fostă reporteriță de la postul PRO TV. Cei doi au decis că nu vor să-și expună copilul pe rețelele sociale. Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, Marius Moga a povestit ce i-a răspuns fiicei sale, care l-a întrebat de ce are, mai mereu, fața blurată în poze.

„O luăm cu noi, dar, în principiu. La evenimentele unde știm că se fac poze, cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?. Am zis: este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem. Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a explicat el pentru sursa citată anterior.

Marius Moga: „Ne mai dorim un copil'

Compozitorul a afirmat, la un moment dat, că atât el, cât și partenera sa de viață și-ar dori să-și mărească familia. Bianca Lăpuște a vorbit sincer despre cum fata lor a crescut foarte repede, într-un timp foarte scurt: „cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria – Elisabeta. Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat”, a declarat soția lui Marius Moga pentru Playtech.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton