De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu se afișează niciodată în public alături de copiii lor, Archie și Lilibet: "Vor ca ei să trăiască o viață cât mai normală, fără teama că vor fi răpiți sau răniți"

 Oana Pantazi
.

De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu se afișează niciodată în public alături de copiii lor. Cu toate că Archie și Lilibet, cei doi copii ai lor, au 5 și, respectiv, 3 ani, sunt foarte puține imagini în spațiul public cu ei, Ducii de Sussex fiind extrem de rezervați în ceea ce privește expunerea lor. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familie regale și s-au mutat în America, viețile lor s-au schimbat, însă interesul publicului a rămas la fel de mare în ceea ce-i privește, așadar Meghan Markle și Prințul Harry încearcă să-și protejeze cât pot viața personală, mai ales după ce au devenit părinți. Cei doi au împărtășit arareori imagini cu copiii lor în social media, preferând să păstreze discreția în ceea ce-i privește pe Archie și Lilibet, care nu trebuie să sufere din cauza celebrității părinților lor.

harry-si-meghan-markle-7harry-si-meghan-markle-7

De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu se afișează niciodată în public alături de copiii lor, Archie și Lilibet

Ducii de Sussex își protejează copiii pe cât posibil de intruziunea presei, încercând să le ofere o copilărie normală. La un moment dat, casa lor a fost survolată de drone, în încercarea de a obține imagini exclusive, așa că Harry încearcă să-și pună familia la adăpost. Asta cu atât mai mult cu cât el avea doar 12 ani când a murit Prințesa Diana, mama sa, într-un tunel din Paris, în timp ce era urmărită de o mașină cu paparazzi, care voiau să surprindă imagini cu Prințesa și iubitul ei, Dodi al-Fayed.

Citește și: Decizia radicală pe care au luat-o Prințul Harry și Meghan Markle. La ce au renunțat, în urma criticilor

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?’

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc' / EXCLUSIV

Drept urmare, Harry a luat decizia de a nu-și expune copiii mai mult decât e cazul, singurele imagini cu ei apărând, de obicei, în momente aniversare.

„Vrea ca ei să trăiască o viață cât mai normală, fără teama că vor fi răpiți sau răniți', a declarat un prieten al Ducelui de Sussex pentru revista People.

De altfel, Harry a vorbit nu o dată despre drama prin care a trecut familia lor după ce mama lui și-a pierdut viața în mod dramatic din cauza intruziunii presei în viața ei. „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă', spunea Harry în interviul cu Oprah, făcând referire la mama sa, Prinţesa Diana.

De altfel, cuvintele i-au fost întărite de declarația prietenului său „Ca tată și soț, Harry este hotărât să se asigure că istoria nu se repetă', a mai spus acesta.

Meghan Markle, declarații dureroase despre lupta cu depresia

Într-un interviu tulburător, Meghan Markle a vorbit despre lupta ei cu depresia după ce a intrat în familia regală britanică. Ducesa de Sussex a mărturisit atunci că a avut gânduri sinucigașe atunci când a fost însărcinată cu fiul ei și al Prințului Harry, Archie.

.„Când ai trecut prin orice nivel de durere sau traumă, o parte a călătoriei noastre de vindecare – cu siguranță din a mea – este să fii capabil să fii cu adevărat deschis în privința asta’, i-a spus ea lui Jane Pauley de la CBS Sunday Morning.

Meghan Markle a ascuns de Prințul Harry gândurile negre pe care le avea la acea vreme, deoarece nu și-a dorit să îl îngrijoreze pe acesta. Ducesa de Sussex a explicat că nu-și mai dorea să trăiască.

„Cred că nu aș vrea ca cineva să simtă așa. Și nu mi-aș dori niciodată ca altcineva să facă acele planuri și nu mi-aș dori niciodată ca altcineva să nu fie crezut. Mi-a fost foarte rușine să spun asta atunci și mi-a fost rușine să îi recunosc lui Harry, mai ales că știu cât a pierdut. Dar știam că, dacă nu o spun, aș face-o. Pur și simplu nu voiam să mai fiu în viață’, a completat soția Prințului Harry.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton