De ce merge Monica Anghel la detox o dată pe an: "Stau o săptămână acolo. Se beau doar sucuri și apă"

 Oana Pantazi
.

A slăbit 40 de kilograme și, la 52 de ani, Monica Anghel este cea mai bună versiune a ei, dar, pentru a rămâne în formă, are mare grijă de ea – artista merge la detox o dată pe an și și-a schimbat complet obiceiurile alimentare. Iată ce povestește artista despre această procedură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Extrem de deschisă atunci când vine vorba de detaliile despre viața personală, Monica Anghel a dezvăluit că merge la detox o dată pe an, iar acolo se supune la mai multe proceduri menite a-i îmbunătăți calitatea vieții. După câte povestește, artista are parte acolo de un adevărat răsfăț.

282054388_1038216563495901_5510479278507234566_n-e1658594846222282054388_1038216563495901_5510479278507234566_n-e1658594846222

Monica Anghel merge la detox o dată pe an

Monica Anghel este un alt om de când a slăbit 40 de kilograme și recunoaște că se simte la a doua tinerețe, cu noua siluetă. Cântăreața nu-și mai dorește să slăbească, iar acum face eforturi să se mențină în formă, în ciuda criticilor primite în online cum că ar fi exagerat cu slăbitul. Monica și-a schimbat însă complet stilul de viață și pe lângă hrana sănătoasă acum merge și la detox, procedură la care apeează multe vedete din showbizul autohton, printre care și Andreea Marin.

Citește și: Cum arată și cum se simte Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Am început această transformare în urmă cu șase ani, analizele sunt…'

Citește și: „A doua zi a ajuns la spital. Monica Anghel avertizează asupra produselor de slăbit, promovate ilegal cu imaginea ei

Citește și: Monica Anghel a ajuns într-un scandal cu produse de slăbit, fără voia ei: „Sunt persoane care au folosit astfel de picături și le-a fost rău

Deși pare o adevărată provocare să bei doar sucuri și apă timp de o săptămână, artista spune că organismul are parte, în această perioadă, de o detoxifiere necesară.

Pe 19 februarie merg la detox, la Brașov, și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate. Merg doar o singură dată pe an la detox. Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa', a dezvăluit vedeta pentru Click.ro.

Cum se menține Monica Anghel în formă, după ce a slăbit 40 de kilograme

Monica Anghel a reușit să slăbească 40 de kilograme, iar provocarea cea mare abia după aceea a început pentru cântăreața în vârstă de 52 de ani. Nu îi este ușor Monicăi să se mențină la greutatea din prezent, dar atât de bine se simte acum că este capabilă de orice sacrificiu pentru a avea în continuare silueta trasă prin inel.

Artista a povestit că sunt uneori zile în care nu mănâncă deloc, ci doar se hidratează, dar aceste momente nu se întâmplă des.

„Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc. Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț. În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe’, a spus artista la Antena Stars.

Deși se simte perfect în pielea ei acum, Monica Anghel a fost criticată de unii internauți că a slăbit prea mult, iar unii ar fi insinuat chiar că și-ar fi tăiat stomacul. Artista susține însă că se simte foarte bine.

„Eu sunt la a doua tinerețe. Mă simt minunat. Sunt și foarte mulți oameni răutăcioși, frustrați, dar asta este problema lor, nu este problema mea. Sunt conștientă că există. Trebuie să fii nebun să crezi că te place toată lumea, trebuie să fii paranoic. Eu nu cred asta. Este, într-adevăr, foarte greu să te menții’, a mai spus Monica Anghel pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton