De ce Misha și Connect-R și-au mutat fiica la altă școală: "Nu aveam voie fără uniformă". Maya merge acum la Școala de Arte

.

Misha și Connect-R și-au mutat fiica la o altă școală, așa că Maya a început azi clasa a treia și este elevă la Colegiul George Enescu, unde studiază muzica. Fosta soție a artistului a dezvăluit unul dintre motivele pentru care o bucură faptul că fiica ei și a lui Connect-R învață acum la o altă școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Misha și Connect-R sunt doi părinți extrem de implicați, chiar dacă nu mai formează un cuplu, așa că, de comun acord, și-au mutat fiica la altă școală. Multă lume s-a întrebat cum se înțeleg cei doi după divorț, mai ales că îi leagă fiica lor în vârstă de 9 ani. De altfel, fanii au sperat de multe ori că artiștii lor preferați s-au împăcat și că sunt din nou o familie. Asta poate și pentru că Misha și Connect-R își petrec vacanțele alături de Maya, fiica lor.

connect-r-2connect-r-2

De ce Misha și Connect-R și-au mutat fiica la altă școală

Fără doar și poate, Maya a călcat pe urmele talentaților ei părinți, deoarece acum puștoaica învață la Colegiul George Enescu, unde îi place mult, mai ales că astă-vară, când a câștigat și primii bani din muzică, i s-a deschis apetitul pentru această profesie. Acum, Maya este în clasa a III-a și se pregătește să calce pe urmele părinților ei.

„Am trecut clasa a III-a. Am mutat-o pe Maya de la școala unde era la Colegiul George Enescu. La școala la care era înainte avea uniformă și nu aveam voie fără uniformă, dar aici, Slavă Domnului, nu. Eu mă bucur, pentru că, sincer, era un chin cu uniformele. La două zile spălam uniforme. Dacă nu era călcată înnebuneam', a povestit Misha pentru ego.ro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:'E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Surpriză! Connect-R și Misha locuiesc împreună, la 3 ani de la divorț:'Noi suntem împăcați'

Chiar dacă aici nu există aceeași rigurozitate și nu li se cer uniforme elevilor, Misha mărturisește că nu o lasă pe Maya să se îmbrace mereu cu ce ar vrea… Puștoaica s-a prins însă că tatăl ei este mult mai sensibil în fața rugăminților sale și se înduioșează imediat.

„Aici, la Școala de Arte, nu mai avem, dar nu o las în niciun caz să meargă la școală neadecvat. Adică cu vreo ținută cu branduri. Exclus. Deja a început să ceară haine, să zică ce vrea. În general îi iau, dar în ultima perioadă am început să-i punem condiții. Adică dacă face un lucru atunci primește, dacă nu, nu. Nu merge tot timpul. Cel puțin cu taică-su. La mine dacă am zis, am zis, dar la el e ceva… Dacă se preface că lăcrimează un pic, atunci e gata. Îi ia instant ce vrea', a mai spus Misha pentru sursa citată.

Maya s-a lansat deja în muzică

Când ai doi părinți atât de talentați, e de așteptat să îmbrățișezi aceeși profesie și e clar că și Maya a fost atrasă de luminile scenei. Și iată că, în această vară, fiica lui Connect-R și a Mishei a câștigat primii bani din muzică, la nici 10 ani.

'A luat-o Relu la mare, a avut câteva concerte și a luat-o cu el, la sfârșit a luat-o pe scenă și a pus-o să cânte la clapă, să-și cânte piesele ei. Le-a cântat super bine. Adică i-a plăcut. A primit și bani că na, a prestat. Acum abia așteaptă să mai meargă cu el la concerte. Urmează să scot și eu piesă nouă, deci să mă urmăriți că e ceva la care nu vă așteptați', a mai povestit Misha pentru EGO.ro.

Connect-R: „Sunt cel mai permisiv tată”

De altfel, în urmă cu doi ani, Connect-R recunoștea, într-un interviu pentru VIVA!, că este un tată extrem de permisiv cu fiica lui și că încearcă să o învețe cum să se comporte și cum să acționeze în viață fără ca ea să aibă de suferit.

„Sunt cel mai permisiv. Consider că un copil trebuie să aibă libertatea lui, să nu fie constrâns și încerc să o învăț pe fiica mea că autoritatea principală nu trebuie să fie frica, ci mai degrabă rușinea și mă străduiesc ca ea să învețe asta. Îi spun tot timpul: Cred că ar fi tare să faci asta (prin sugestie), iar ea face și după aceea îmi spune că a fost ideea ei”.

Nu în ultimul rând, artistul recunoaște că fiica lui și a Mishei este chiar mai talentată decât ei doi.

„Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea. E un copil care ne surprinde foarte mult. La lecții, este un copil foarte muncitor, silitor, iar din punct de vedere muzical este peste amândoi”, ne-a mai declarat Connect-R.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton