De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, înainte de termen: „Am grăbit lucrurile. Cu vreo săptămână înainte...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, mai devreme de termen. Frumoasa prezentatoare TV este cunoscută de toată lumea, astfel că mereu a cucerit cu prezențele sale pe micile ecrane. Știm cu toții că are un trecut amoros destul de tumultuos, dar și că are o fiică minunată în vârstă de 14 ani. De-a lungul timpului, a fost destul de discretă în privința Violetei, însă acum a dezvăluit că a născut-o cu câteva zile înainte decât au stabilit medicii. Iată cum a fost posibil acest lucru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, mai devreme de termen. Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. De-a lungul vieții a trecut prin mai multe cumpene, despre care a ales să vorbească la un moment dat. Cu toate astea acum este o femeie și o mamă fericită și împlinită. Pe data de 15 decembrie 2007 a născut-o pe Violeta, de atunci viața ei schimbându-se radical.

andreea-marin-si-violeta-andreea-marin-si-violeta-

Andreea Marin a ales să fie discretă când a venit vorba de fiica ei, însă acum, când ziua ei este pe aproape, a dezvăluit faptul că atunci când era însărcinată medicii i-au oferit un alt termen. Fără a ezita, a povestit ce a făcut cu o săptămână înainte de a o naște, cât și care a fost momentul culminant care i-a declanșat aducerea pe lume mai devreme a bebelușului.

Citește și: Cum își educă Andreea Marin fiica:„Adolescența are provocările ei. E important să fie și răspunsul NU ferm, atunci când…'. Ce pasiuni are Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată:”Muncesc în primul rând pentru copilul meu”

Citește și: Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Vedeta a rămas cu el după divorțul părinților:”Am fost un copil amărât. Făcea pe reșou cartofi prăjiți”

Citește și: Cine este Ana Maria Pah, măicuța-medic care lucrează la Spitalul CFR din Timișoara:”Am vrut să fiu de folos oamenilor”

De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, înainte de termen

Andreea Marin și fiica ei Violeta au o relație de invidiat. În curând, aceasta o să împlinească frumoasa vârstă de 15 ani, iar mama ei nu poate decât să radieze de fericire atunci când vede că s-a făcut o adevărată adolescentă. Totuși, puțini știu faptul că, fiica prezentatoarei TV trebuia să se nască pe data de 22 decembrie, atunci când este născută și ea. Nu a fost să fie așa cum medicii au zis, iar vedeta a explicat de ce.

Andreea Marin: 'Am grăbit puțin lucrurile'

Andreea Marin s-a bucurat de o sarcină destul de ușoară pe care a dus-o cu bine la sfârșit. Nu a avut parte de probleme, astfel că nu lipsea de la petreceri. Chiar și în ultimul trimestru de sarcină, frumoasa prezentatoare TV nu lipsea de la party-uri. Dansând și distrându-se, vedeta nu și-a dat seama că poate declanșa sarcina mai devreme a fiicei sale, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă.

„Cu o săptămână înaintea mea e ziua Violetei. Ea ar fi trebuit să se nască, de fapt, chiar de ziua mea. Așa picase treaba, îmi spusese medicul. Însă am dansat cu vreo săptămână înainte și am grăbit lucrurile', a  declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Marin.

Andreea Marin a renunțat la tot pentru fiica ei

Andreea Marin și-a dorit-o foarte mult pe Violeta! Rămasă însărcinată, frumoasa prezentatoare TV a ales să o pună pe primul loc pe fiica ei, astfel că înainte de a se naște aceasta, a renunțaț la cariera de succes pe care o avea în televiziune. Nu-i pare rău absolut deloc și este fericită cu alegerile pe care le-a făcut, având motive bine întemeiate la mijloc.

Da, așa am și făcut, nu a avut nicio legătură cu vârsta mea lucrul acesta. Nu m-am uitat în buletin când am decis asta, ci am decis că fiica mea trebuie să aibă o mamă cu normă întreagă pentru un timp până când o lansez la apă. Pur și simplu mi-am dorit-o foarte mult și atunci am făcut totul pentru ea', a declarat vedeta, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton