De ce nu a acceptat Saveta Bogdan cererea în căsătorie a lui Gheorghe Turda: ”Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu a acceptat Saveta Bogdan cererea în căsătorie a lui Gheorghe Turda. Saveta Bogdan are un trecut amoros destul de tumultuos, după experiențe mai puțin plăcute în cele două mariaje pe care le-a avut. Artista a învățat din greșelile pe care le-a făcut, cât și din momentele pe care le-a trăit, astfel că a refuzat să se mai căsătorească vreodată. Iată ce s-a aflat despre cererea în căsătorie propusă de Gheorghe Turda!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți i-au văzut ani de zile drept colegi de breaslă care se înțeleg foarte bine, însă puțini știu faptul că Gheorghe Turda a plăcut-o pe Saveta Bogdan mai multe decât ca pe o simplă prietenă, astfel că i-a propus să fie soția lui. Din nefericire, artistul s-a ales cu un refuz din partea interpretei de muzică populară, iar motivul s-a aflat abia acum.

saveta-bogdan8-1saveta-bogdan8-1

Citește și: Saveta Bogdan are o nouă relație cu un avocat. De ce nu vrea să audă de căsătorie: „Totul este la distanță. Nu mă mai mărit la vârsta aceasta'

Citește și: Saveta Bogdan a fost bătută de soț, umilită de soacre și obligată să nu facă al doilea copil: 'Ce supărare le-am făcut părinților…'

Citește și: Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor după moartea artistei: 'O să-i lipsești fetei tale foarte tare. Nici nu îți puteai închipui cum…'

Citește și: Cum arată apartamentul Laurei Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea casă'. Concurenta de la America Express s-a ocupat singură de design

De ce nu a acceptat Saveta Bogdan cererea în căsătorie a lui Gheorghe Turda

Saveta Bogdan a vorbit despre episodul în care Gheorghe Turda a cerut-o în căsătorie și a explicat că l-a refuzat în primul rând pentru că nu a mai vrut să se mărite după cele două mariaje avute. Mai mult decât atât, deși de data aceasta poate trăgea lozul cel norocos, artista a precizat că nu s-a gândit niciodată la o căsătorie între ea și un coleg de breaslă.

Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit.

Deși i-a refuzat cererea în căsătorie, Saveta Bogdan nu s-a sfiit și a spus că Gheorghe Turda a fost și este în continuare un bărbat foarte frumos din perspectiva ei.

Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg', a spus Saveta Bogdan pentru Playtech.

Saveta Bogdan are o nouă relație cu un avocat

Are 77 de ani, însă Saveta Bogdan își trăiește viața din plin și este într-o continuă căutare a iubirii adevărate. A trecut prin două căsnicii eșuate, însă în ciuda decepțiilor amoroase, nu a încetat să creadă în iubire. Acum, artista a declarat că are o relație la distanță, tot cu un avocat, care o răsfață și îi aduce buchete imense de trandafiri. Nu, nu vrea să se mai căsătorească, ci doar să aibă o persoană care să o facă se simtă iubită, apreciată și specială prin gesturi mici.

„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine! Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost! El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot! O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?’, a spus artista pentru ego.ro.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a trecut prin clipe cumplite atunci când și-a pierdut soția, însă a încercat totuși să își refacă viață de-a lungul timpului. Din nefericire, se pare că nu a avut parte de un refuz doar din partea Savetei Bogdan pe plan amoros, ci încercările nu au dat roade pe mai multe planuri. Artista s-a resemnat acum și alege să se bucure de timp de calitate cu familia lui, însă cu toate acestea susține că singurătatea este foarte grea.

‘Sunt solo, sunt cu fetele mele, cu nepoții mei. Eu am o relație de familie foarte sănătoasă, iubesc tot ce e frumos pe această lume, mai ales familia. Familia mă înnobilează, toate reușitele de familie.

După moartea soției mele, acum 14 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi refac într-un fel viața. Eu am o deviză a vieții de atunci încoace, singurătatea ucide. Am încercat o dată, am încercat de două ori și nu a mers și atunci m-am oprit. Am stopat orice legatură cu presa vis a vis de știrile de prost gust, mi-au atribuit niște lucruri pe care nu le-am făcut.

Și chiar din contra am ajutat oamenii cât am putut pe fiecare și chiar m-au exploatat de bunătatea mea. Multi colegi de breaslă, de scenă, de cântec, alții mai valoroși, alții mai puțin valoroși. Sigur că m-a afectat sufletește.’, a declarat Gheorghe Turda pentru Ciao.ro

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton