De ce nu a apelat Anca Serea la operații estetice până la vârsta de 43 de ani: ”Nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon. Se abuzează foarte mult de chirurgia estetică și...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu a apelat Anca Serea la operații estetice până la vârsta de 43 de ani. Anca Serea nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre vedetele showbiz-ului românescu pe care toată lumea o știe. Atrage toate privirile atunci când își face simțită prezența, iar pentru ea e clar că vârsta este doar un număr. Radiază și se bucură de o frumusețe aparte, chiar și fără ajutorul operațiilor și intervențiilor estetice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea are 43 de ani și încă nu a apelat la operațiile și intervențiile estetice. Deși fanii au crezut de-a lungul timpului că nu vorbește despre acest subiect tocmai pentru că ascunde vreo intervenție de acest gen, de data aceasta vedeta a vorbit pe larg despre cum reușește să se mențină în formă, dar și de ce nu a apelat la operațiile estetice.

serea9-1serea9-1

Citește și: Cum arată Anca Serea fără pic de machiaj, la 43 de ani. Ce ritual de îngrijire are: „Previne îmbătrânirea prematură și…'

Citește și: Câte perechi de pantofi are Anca Serea: „Trebuie să recunosc că pantofii sunt punctul meu sensibil. Am de ordinul sutelor. Nu chiar 500, dar…'

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV: „Chiar îmi era dor de liniștea asta. Cine ne cunoaște știe că suntem sinceri și…'

Citește și: Loredana Chivu a pierdut ultimul proces cu fostul iubit, Dani Leș, și trebuie să-i plătească 100.000 de euro: „Toată nebunia a început din cauza furiei lui'. Penthouse-ul ei ar urma să fie scos la licitație

De ce nu a apelat Anca Serea la operații estetice până la vârsta de 43 de ani

În timp ce numeroase persoane apelează tot mai des la diferite operații sau intervenții estetice, Anca Serea a ales să fie în continuare naturală și să emane rafinament și feminitate, așa cum a făcut de-a lungul anilor. Nu, nu este împotriva operațiilor estetice, ci doar nu acceptă să fie la fel ca majoritatea femeilor. Vrea să fie unică, tocmai de aceea profită din plin că se simte bine în propria ei piele și încă nu are nevoie de retușuri.

'Nu pot să spun că sunt adepta, că sunt pro sau contra, cred că fiecare face cum decide pentru el și dacă nu se simte bine în propria piele, atunci e important, dar nu în mod exagerat, nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon', a spus Anca Serea pentru Spynews.ro.

Anca Serea: „Se abuzează foarte mult de chirurgia estetică„

Anca Serea nu a ezitat și a spus clar că din ceea ce vede în jurul său și poate observa toată lumea cu ochiul liber, se abuzează de chirurgia estetică tot mai mult în zilele noastre. Prin urmare, acesta este și unul dintre motivele pentru care a refuzat să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Nu vrea să fie ca restul, iar totodată a explicat și că este destul de fricoasă când vine vorba de operații sau intervenții cu ace și dureroase.

'Din păcate în zilele noastre se abuzează foarte mult de chirurgia estetică, eu nu am apelat până acum, din simplu motiv că sunt un om fricos, să zic așa.', a mai zis vedeta.

În continuare a spus clar că nu poate să știe dacă pe viitor va avea nevoie de vreo operație estetică, așa că nu exclude să facă acest lucru atunci când o să simtă că este cazul și nu o să se mai simtă în largul ei după trecerea anilor.

Poate pe viitor chiar nu știu ce să spun, fiecare decide cel mai bine, ce i se potrivește.„, a mai spus Anca Serea pentru sursa menționată mai sus.

Ce ritual de îngrijire are Anca Serea pentru a se menține în formă

Anca Serea are mare grijă de imaginea ei, atât atunci când vine vorba de siluetă, dar mai ales de sănătatea tenului ei. Tocmai fiindcă are o rutină de îngrijire foarte bine pusă la punct, peste care nu sare niciodată, se și bucură de un ten lipsit de intervenții și operații estetice la vârsta de 43 de ani.

 „Primul lucru pe care-l fac pentru tenul meu: aplic o apă termală care calmează și hidratează pielea (când sunt acasă o țin la frigider). Apoi spălat pe dinți. Prefer periuța electrică și o pastă de dinți cu efecte multiple. Și apoi aplic o cremă cu hialuronic intensiv super potrivită vârstei mele și nu doar! Previne îmbătrânirea prematură și super hidratează tenul’, a explicat Anca Serea în mediul online, conform Unica.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton