De ce nu a avut Theo Rose un copil cu Alex Leonte, fostul ei iubit: „Am întâlnit multe astfel de situații"

 Tudorache Simona
.

Theo Rose mărturisește că nu și-a dorit un copil cu Alex Leonte, fostul ei iubit, dar nici nu a rămas însărcinată în perioada în care au fost împreună. Solista și nepotul lui Nea Marin s-au iubit cinci ani, dar nu au luat în calcul o căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a renunțat la relație atunci când s-a îndrăgostit de Anghel Damian. Cei doi au devenit rapid părinți, iar Sasha le-a întregit viața. Acum fac planuri pentru un alt urmaș, dar au în plan și o nuntă.

theo-rose-78-1theo-rose-78-1

Theo Rose nu și-a dorit un copil cu Alex Leonte

Theo Rose crede că a știut că Alex Leonte nu e pentru ea, de aceea relația lor nu a evoluat în sensul dorit. „O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ. Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă', a spus Theo Rose, în podcastul lui Bursucu.

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, demontează declarațiile Mirelei Retegan, după demisia din Gașca Zurli: „Nu poți să plângi la TV și să spui că ești abandonată. Totul a fost din cauza ei'

Citește și: Cezara Dafinescu, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele'. E văduvă de la 55 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Oana Radu explică de ce a renunțat Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, la cariera în fitness: „A calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani'. Ce surse de venit au avut în timpul

Citește și: Andreea Marin, look asemănător cu cel purtat de Jennifer Lopez: „Arăți fabulos, întinerești!' / A purtat o rochie Gucci și pantofi Manolo Blahnik

Theo Rose a rămas rapid însărcinată cu Anghel Damian

Solista are convingerea că Anghel Damian a apărut la momentul potrivit în viața ei. După câteva luni de relație, Theo Rose a rămas însărcinată. Nu apucaseră să discute prea mult pe această temă, dar micuțul Sasha le-a schimbat radical trăirile și astăzi se simt fericiți că îl au.

„Noi nu am apucat să discutăm prea multe înainte de a face copilul. Noi am făcut copilul, când am discutat, nu am zis că am făcut copilul pentru mine. Am zis că trebuia să se nască, dacă s-a născut, s-a născut pentru el că are viața lui, dar mă bucur. Eu cred despre mine și Anghel că suntem doi oameni buni, el este și deștept. Cred că și datorită familiilor noastre care participă activ la creșterea lui Sasha vom putea să creștem un băiat mișto. Eu pot să aduc un plus în lumea asta prin existența copilului meu și a educației lui, o să fiu foarte fericită. Nu am nicio garanție', a mai spus cântăreața.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton