De ce nu a invitat-o Irinel Columbeanu pe fosta iubită, Oana, în vizită la el, la azil: "Ne mai scriem, mai vorbim..."

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu a fost foarte îndrăgostit de Oana, tânăra care i-a fost iubită până în 2021 și au păstrat legătura în ultimii ani, în ciuda situației financiare în care se află acum fostul milionar. Irinel Columbeanu locuiește la azil și recunoaște că i-a fost jenă să o invite pe Oana pe la el, însă este convins că tânăra nici nu ar veni, chiar dacă i-ar face o astfel de propunere.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu nu mai este milionarul de altădată și, implicit, nici bărbatul pentru care se băteau multe tinere aspirante la un loc fruntaș în lumea mondenă bucureșteană. Una dintre frumoasele care au trecut prin viața lui Irinel a fost și Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani decât el.

947446-oana-cojocaru-4947446-oana-cojocaru-4

Irinel Columbeanu nu are curaj să o invite pe Oana, fosta iubită, la el la azil

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, însă apoi a început să piardă banii și în ziua de astăzi trăiește la azil.

Ca o coincidență, odată cu banii au dispărut din preajma lui și manechinele care îi dădeau târcoale pe vremuri, însă Oana este una dintre acele foste iubite cu care Irinel Columbeanu păstrează legătura chiar și astăzi.

„Ne mai scriem, mai vorbim, acum știu că este la ea acasă, la părinții ei, la Bacău, la Comănești. Oana nu a fost niciodată aici, la mine, nici nu cred că o să vină. Nici nu am invitat-o, unde să o invit, în camera unde stau? Eu aș vrea să o invit în alte locuri pe Oana mult mai frumoase nu unde stau eu acum. Plus că nu i-am zis niciodată să vină la mine să mă viziteze', a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

Citește și: Irinel Columbeanu vrea s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani: „M-a vizitat la azil. Am încercat să ne împăcăm…’

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Dinu Maxer s-a temut că și-ar putea pierde fiul din cauza traumelor din copilărie: „Când Andreas a împlinit 10 ani, am trăit cu teama să nu se repete istoria’. Fratele artistului a murit într-un accident

Cum se simte Irinel Columbeanu la azil, după o jumătate de an

Dacă înainte nu era preocupat atât de mult de propria sănătate, iată că aici, în cadru organizat, Irinel Columbeanu și-a schimbat regimul de viață. Acum, fostul milionar de la Izvorani mănâncă de trei ori pe zi și, mai mult, merge și la sala de sport din cadrul azilului.

Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești unde stă acum Ion Columbeanu, spune că acesta se simte bine acolo și că nu s-a plâns niciodată de nimic.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici, a dezvăluit Ion Cassian recent.

Starea sa de spirit bună este menținută, cu siguranță, și de faptul că Irina, fiica sa și a Monicăi, aflată acum la mama ei în america, nu l-a uitat și îl sună săptămânal.

„Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două-trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate, dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea, a mai spus Ion Cassian.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton