De ce Monica Davidescu a refuzat să ia numele soțului ei, Aurelian Temișan, după căsătorie: ”Nu știu dacă am făcut cel mai bine, dar tata și-a dorit să...”

 Calin Maria Bianca
.

Motivul pentru care Monica Davidescu a refuzat să ia numele soțului ei, Aurelian Temișan, după căsătorie. Toată lumea știe faptul că Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile, iar din rodul iubirii lor au și o fiică minunată. Au trecut prin bune și prin rele, fiind un cuplu de invidiat, însă cu toate astea, puțini știu faptul că ea a refuzat să ia numele lui la căsătorie, la mijloc fiind, de fapt mai multe motive neașteptate. Iată ce a declarat Monica Davidescu în legătură cu acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Între Aurelian Temișan și Monica Davidescu a fost încă din primele clipe o atracție reciprocă, dar cu tate astea, ea nu se gândea în acel moment că este posibilă o relație între ei, cu atât mai puțin o căsnicie care să dureze atât de mult. Ei bine, dragostea și timpul le-a demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul, în ciuda numeroaselor discuții și momente grele la care au asistat umăr lângă umăr.

temisan-1temisan-1

S-au susținut reciproc și necondiționat, astfel că nu a durat mult și au făcut marele pas în relația lor, devenind oficial soț și soție. Totuși, mulți și-au ridicat numeroase seme de întrebarea când au văzut că după oficializare, Monica Davidescu nu și-a schimbat numele și a continuat ani de zile să se prezinte cu numele ei de familie din copilărie. Recent, a vorbit deschis despre acest subiect pentru a nu mai lăsa loc de interpretări.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în urmă cu 28 de ani: „Nu mă gândeam că se uită el la o studentă”

Citește și: „Pe Monica am chinuit-o cel mai mult”. Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu

Citește și: De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea: „El se cam ferea să apară, nu era…'

Citește și: America Express 2024. Primele declarații ale vedetelor care pleacă pe Drumul Soarelui

Motivul pentru care Monica Davidescu a refuzat să ia numele soțului ei, Aurelian Temișan, după căsătorie

Monica Davidescu a ales să nu ia numele soțului ei în momentul în care au făcut nunta și s-au căsătorit. Ei bine, mulți s-au întrebat care a fost, de fapt motivul, pentru care a decis să își păstreze numele de famila, astfel că după mult timp, a dezvăluit ce i-a stat în cale. Fără a ezita, a explicat că pe lângă faptul că așa are numele de scenă și o cunoaște toată lumea, la mijloc a mai stat și un alt argument.

'În buletin sunt Monica Davidescu, pe scenă sunt Monica Davidescu, în viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David. (…) Oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele.', a povestit Monica Davidescu pentru Ego.

Monica Davidescu: 'Am vrut să duc mai departe numele tatălui meu'

Mai concret, Monica Davidescu a explicat că dintotdeauna tatăl ei și-a dorit să aibă un băiat care să-i ducă numele mai departe. Nu a făcut un băiat însă, ci mai multe fete. Dacă surorile ai au ales să ia numele soților, Monica Davidescu a vrut să-i îndeplinească mare dorință, deși nu se mai afla în viață, așa că a discutat cu Aurelian Temișan acest aspect, iar el nu a putut să nu-i fie alături în această decizie.

'Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor. Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria.', a continuat Monica Davidescu.

Decizia ei este un dezavantaj pentru fiica sa

Monica Davidescu încă are dubii dacă a procedat sau nu corect atunci când a ales să ducă numele ei de familie mai departe și a refuzat numele de familie al lui Aurelian Temișan. Fiindcă cu timpul a apărut și un copil în viața lor, acum fiica lor are și numele de Davidescu, cât și de Temișan, ceea ce este un adevărat dezavantaj de multe ori, fiind mult prea mare.

'Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine, pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este', a mai povestit soția lui Aurelian Temișan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton