De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul: „Vor fi multe lacrimi, atât în echipă, cât și în rândul fanilor” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul. La scurt timp după nunta lui din septembrie, actorul a revenit pe platourile de filmare. Din acest motiv, el și partenera lui de profesie medic nu au avut timp să plece în luna de miere. Artistul promite însă că își vor lua revanșa curând și vor vizita mai multe locuri frumoase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul. Cei doi și-au oficializat relația și au făcut o nuntă de vis în luna septembrie. Nu au avut însă timp și de o vacanță după căsătorie, pentru că artistul a fost foarte ocupat. În prezent, acesta filmează pentru ultimul sezon din Clanul, cel cu numărul 4, și ne-a oferit câteva detalii de culise.

10457452_700183640029117_1050684989306712081_o10457452_700183640029117_1050684989306712081_o

Citește și: Denis Hanganu a spus tot despre scenele de amor cu Theo Rose din serialul Clanul: „Și ea, dar și eu, ne gândeam cum să…”

Citește și: Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul: „Am slăbit 7 kilograme. Filmările de noapte te rup'

Citește și: „Nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira, sunt la limita de a da în astm'. Cât de periculoase sunt alergiile de care suferă Alina Pușcaș și ce alte probleme de sănătate a avut. A ajuns pe masa de operație / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre actrița Georgiana Saizescu și soțul ei, Cătălin, fiul regizorului Geo Saizescu: „Inițial, nu mi-a plăcut de el, părea încrezut'. Cu ce se ocupă copiii lor / EXCLUSIV

De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul

Denis Hanganu s-a căsătorit în luna septembrie, anul acesta, cu partenera lui și spune că se înțeleg de minune. Într-un interviu pentru viva.ro, actorul a vorbit despre viața și cariera lui, dezvăluindu-ne câteva detalii prețioase și despre ultimul sezon al serialului Clanul.

Denis, joci în serialul Clanul, unde ai rolul protagonistului și, totuși, faci și mult teatru. Cum te descurci cu timpul?

Mereu la limită. Fiind actor, gestionarea timpului într-un program încărcat poate fi o provocare dificilă. Bineînțeles că prioritare sunt filmările la serialul „Clanul” în perioada asta, la care se adaugă spectacole, repetiții la câte două-trei proiecte de teatru în paralel, ședințe foto, participări la diverse gale și evenimente, plus multe alte chestiuni ce țin de viața personală.

Cum le organizez astfel încât să le fac pe toate, numai eu știu. Noroc că am o minte organizată, iar planificarea zilnică, detaliată, poate să-mi ofere o imagine clară asupra sarcinilor și să mă ajute să-mi optimizez eficiența, așa că asta încerc să fac mereu. E unul dintre secrete.

Cum se înțelege actorul cu soția lui

Te-ai căsătorit în urmă cu două luni și jumătate. Cum este să fii bărbat însurat?

Si să vreau să vă surprind la întrebarea asta cu vreun răspuns mi-ar fi total imposibil, fiindcă e plină lumea si de alți oameni însurați.

Raluca este medic. Cum se împacă un actor cu un medic? Vă sprijiniți în carieră? Vă sfătuiți?

Cred că poate fi unul dintre cele mai reușite tipuri de parteneriat. Tocmai, mi se pare chiar mai bine că nu e din branșă, fiindcă avem domenii de activitate diferite și astfel reușim să ne completăm armonios.

Da, firește că ne sprijinim reciproc, deoarece ambii avem cariere ce implică un nivel de muncă și dedicare extraordinar, așa că ne susținem cu mult umor și entuziasm.

În luna de miere ați fost?

Având în vedere că totul a fost organizat din scurt, nu am apucat s-o planificăm. Atunci ne-am concentrat toată energia în organizarea fiecărui aspect, dorindu-ne ca eforturile noastre să fie transformate într-o zi desăvârșită, de-a dreptul magică. Plus că, aproape imediat după eveniment, eu m-am întors să continui filmările pentru sezonul 3.

Nu-mi fac nicio grijă. Cu siguranță, când va fi puțin răgaz, n-o să ratăm ocazia de a merge prin locuri de neuitat.

Denis Hanganu, detalii de culise despre ultimul sezon din Clanul

Clanul este iubit de public, fiind un serial votat și premiat. Ce înseamnă asta pentru tine?

Înseamnă că am avut dreptate. O spun sincer și cu toată modestia. Am declarat încă de la prima conferință de presă că am multă încredere în această distribuție și în potențialul serialului. Știam că nu se mai făcuse niciodată așa ceva în România, pe TV. Era ceva nou, cu actori de mare calibru, atât tineri, cât și consacrați.

E minunat că toată această muncă pentru a crea un conținut cinematografic la calitatea pe care o știți a fost validată și răsplătită în multiple rânduri, prin acordarea premiului de „Cel mai bun serial românesc”. Nu e puțin lucru. Este o reușită colectivă și mulțumesc pe această cale tuturor telespectatorilor noștri loiali.

Denis Hanganu: „E ultimul sezon. Aici se va termina totul, așa că…'

Ați început filmările pentru sezonul 4. Cum va fi, din perspectiva personajului tău?

Emoționant. E ultimul sezon. Aici se va termina totul, așa că nici n-are cum să fie altfel. Să nu uităm că povestea serialului a început cu protagonistul Tudor Achim pe holurile Academiei de Poliție, pornind în misiune, așa că toată lumea va aștepta deznodământul poveștii.

Va fi o ocazie perfectă de a oferi răspunsurile la toate întebările și, în același timp, de a păstra anumite elemente surpriză, pentru a menține audiența captivată până în ultimul moment.

Pentru actori, finalul unui serial poate fi o experiență plină de nostalgie și anticipare pentru noi provocări. Încheierea unei povești înseamnă adesea să spui „adio' unor personaje cărora le-ai dat viață, le-ai crescut și s-au dezvoltat enorm pe măsura trecerii timpului, așa că, cel mai probabil, la final, vor fi multe lacrimi atât în echipă, cât și în rândul fanilor.

Cum te înțelegi cu colegii de pe platoul de filmare?

Și dacă răspund „foarte bine” tot ar fi puțin. Suntem o gașcă foarte mișto, unită, și ne respectăm mult între noi. Cu o parte dintre ei mă știam de dinainte, iar pe unii i-am cunoscut aici pe platourile de filmare de la „Clanul”. Cred că pentru noi toți a fost o întâlnire potrivită într-un context fericit, care a dus mai departe la un serial memorabil. Momentele de felul acesta sunt rare.

Denis Hanganu: 'Mă simt binecuvântat și sunt recunoscător'

Cum a fost anul 2023 pentru tine?

Superb. Trăiesc deja cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Mă simt binecuvântat și sunt recunoscător pentru asta. Doamne ajută ca 2024 să fie la fel de frumos și plin de proiecte mari!

Ce mai urmează? Cum va fi finalul de an pentru tine? Unde te va găsi Noul An?

Încă nu știu exact. Fix ca în actorie – niciodată nu știi precis ce îți rezervă viitorul. Da’ ce știu sigur e că până atunci am de filmat primele patru episoade din ultimul sezon și să scot o premieră la teatrul Godot, care se va numi „Constantin Brâncoveanu”. Așadar, am de muncă, asta e important.

Foto: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton