"Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie". De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Cristea și-a pierdut mama în urmă cu 13 ani, iar spre surprinderea multora, vedeta nu a participat la înmormântarea acesteia. Prezentatoarea Tv a avut întotdeauna o relație tensionată cu familia ei, iar acum a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să-și conducă propria mamă pe ultimul drum. Iată de ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea are o carieră de succes și formează un cuplu cu Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 9 ani și au împreună două fetițe, pe Iris și Victoria. Vedeta de la Antena Stars a trecut printr-o dramă și de multi ani nu mai vorbește cu familia ei. Mai mult, Gabriela Cristea nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale.

index-3index-3

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a vorbit despre familia ei și a dezvăluit motivul pentru care nu a participat la înmormântarea mamei sale. Prezentatoarea tv a mărturisit că ea și rudele sale au avut mereu o relație tensionată.

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda, la miezul nopții: „O s-o duc undeva, iar ea nu știe unde'

Citește și:Tavi Clonda a dezvăluit ce defecte are Gabriela Cristea și ce îi reproșează cel mai des: „Încăpățânată, rece, impulsivă. Eu am nevoie de multă căldură”

Citește și:Iulia Albu, mesaj de încurajare pentru Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rămas fără permis, se conformează, umil…”

Citește și:Matthew Perry a avut o relație Julia Roberts: „Eram sigur că ea avea să se despartă de mine”. Iubitele celebre ale regretatului actor din Friends

De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe minunate. Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze, Gabriela Cristea ascunde o mare dramă. Vedeta nu are o relație bună cu familia ei și nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale. Multi au criticat-o că nu și-a condus mama pe ultimul drum, iar acum a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie.

Invitată în podcastul moderat de Cătălin Măruță, prezentatoarea tv de la Antena Stars a dezvăluit că nu a fost prezentă la procesiunea religioasă a mamei sale din motive de siguranță. „Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că…sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură (n.r. Că și-ar fi luat bătaie) și știu ce zic', a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasa La Maruta. Întrebată dacă merge la mormântul mamei sale, Gabriela a mărturisit că vorbește deseori cu cea care i-a dat viață. „Am întâlnirile mele cu ea, în care vorbesc. Și vorbesc foarte des cu ea”.

Gabriela Cristea: „Provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau multe lucruri de spus”

Tatal Gabrielei Cristea a judecat-o în momentul în care aceasta a decis să-și facă o carieră în televiziune, susținând că această meserie este pentru  „femeile ușoare'. Din această cauză, Gabriela Cristea a decis să părăsească casa familiei sale și s-a mutat în București, unde a reușit să-și construiască o carieră de succes. De asemenea, Gabriela Cristea a mai spus că în familia ei femeile nu pot sta pe aceeași treaptă cu bărbații. Vedeta susține că tatăl ei era violent cu cea care i-a dat viață și a recunoscut că a judecat-o mult timp pentru că nu s-a desprina de situația de acasă când a avut ocazia.

„Din păcate, provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mi-ar fi plăcut de exemplu ca…mama mea avea un soi de independență financiară care i-ar fi permis, de exemplu, să stea ca de la egal la egal cu tatăl meu. Dar, din păcate, provenea dintr-o familie care nu îi permitea chestia asta', a explicat Gabriela Cristea.

Întrebată de Cătălin Măruță, dacă l-a iertat pe tatăl ei, dar și dacă va participa la înmormântarea lui, atunci când se va întâmpla să plece dintre noi, Gabriela Cristea a spus: „Nu știu dacă voi merge la înmormântarea lui….Dacă lucrurile s-ar fi oprit la 18 ani, poate că acum aș fi trecut peste. Dar gesturile pe care el le-a făcut ulterior, mă opresc să fac la rândul meu niște gesturi. În momentul în care ai un copil, nici nu ar trebui să-ți treacă prin cap vreodată să-l denigrezi. Eu nu o să-mi denigrez niciodată copiii, indiferent de ce vor face. Eu m-am recunoscut foarte mult în povestea de viață al lui Meghan Markle. „, a mai spus vedeta tv.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton