"Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând". De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

 Dumitrache Laura
.

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală. Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Cei doi au decedat când Ioana era doar un copil, ducând dorul părinților ani la rând. Acum, Ioana Tufaru este mamă la rândul ei și are un băiețel minunat. Recent, fiica regretatei artiste a dezvăluit că s-a confruntat cu mari probleme și nu a putut să-și înscrie copilul la școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală. Ioana Tufaru este căsătorită cu Ionuț Mardare, si au împreună un băiețel, pe Luca. Cei doi au probleme financiare, dar încearcă să-i ofere micuțului o viață decentă. Ioana și Ionuț s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, deși au o relație de mai bine de zece ani.

ioana tufaruioana tufaru

Ioana Tufaru și-a dorit să renunțe la numele de familie al tatălui ei și să-l schimbe cu numele soțului ei, dar a întâmpinat multe probleme cu buletinul. Astfel, când a vrut să-și înscrie fiul la școală, Ioana s-a lovit de refuzul mai multor instituții de învățământ.

Citește și: „Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună”. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul lor

Citește și:Ioana Tufaru a fost operată de urgență. Ce probleme de sănătate a avut și cum se simte acum fiica Andei Călugăreanu: „Se face un tratament cu injecții de…'

Citește și:Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului' / EXCLUSIV

Citește și:Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierei pe Mediterană: „Am ieşit pe plus. A fost foarte greu'. Turiștii vor petrece opt zile cu prezentatoarea TV

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Ioana Tufaru este disperată pentru fiul ei, după ce a încercat să îl înscrie la școală, dar a fost refuzată. Fiica Andei Călugăreanu a povestit că a avut probleme cu buletinul, deoarece a vrut să preia numele soțului ei. Actul ei de identitate a fost avariat, dar din această cauză nu a putut să-și înscrie fiul la grădiniță. Ioana și Ionuț locuiesc în Sectoul 6 din București, dar buletinul acesteia este emis în Sectorul 3. Astfel, părinții din Capitală sunt obligați să-și înscrie copiii la unitățile de învățământ din sectorul în care locuiesc.

Ioana Tufaru a dezvăluit că a fost refuzată de patru școli înainte să-l accepte pe Luca la clasa pregătitoare. A fost anulat, s-a făcut o gaură, pentru că în buletin eram Tufaru și a trebuit să merg mai departe la Poliție să îl schimb pe Mardare, ceea ce din păcate nu s-a mai putut pentru că eu aveam buletinul pe Sectorul 3 făcut la socrul meu(…) în momentul în care a fost grav avariat la primărie, avea o gaură. El avea o găurică mică pe margine.Am întâmpinat și probleme pe chestia asta pentru că mi-a fost foarte greu să-l înscriu pe Luca, noi locuim în Sectorul 6 și mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță.

Până mi-a spus cineva să încerc la Grădinița Germană. Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat și m-au trimis să înscriu copilul în Sectorul 3, acolo unde este adresa mea din buletin. Noroc ca prin bunăvoința cuiva s-a putut să-l înscriu și în Sectorul 6.

M-am dus în prima zi de înscriere, cu toate actele pregătite să-l înscriu la școală. Patru școli m-au refuzat. Mă luase plânsul! Am plecat plângând pentru că nu mai știam ce să fac. Era foarte greu să merg cu copilul din Militari unde stăm în Sectorul 6, până în Titan care este Sectorul 3. Am zis o excepție se poate face. Dacă nu as fi reusit nici aici, m-a fi dus la Inspectoratul Școlar. ,a povestit Ioana Tufaru, la Wownews.

Ioana Tufaru este mândră de fiul ei, Luca

Ioana Tufaru a devenit mamă la 39 de ani, când l-a adus pe lume pe Luca. Băiețelul a venit pe lume prematur, dar nu a întâmpinat probleme în momentul în care s-a născut. Fiica Andei Călugăreanu este mândră de Luca și este fericită că a reușit să devină mamă. „Sinceră să fiu, când a murit mama eu mi-am întors fața dinspre Dumnezeu, dar datorită părintelui Galeriu am și întors fața către Dumnezeu. Dumnezeu cred că m-a iertat și mi l-a dat pe Luca. Chiar dacă am avut viața pe care am avut-o, Dumnezeu m-a iertat și mi l-a dat pe Luca.Luca este cel mai frumos dar de la Dumnezeu care a venit la 39 de ani. Este un copil tot așa, născut prematur, care nu a avut probleme și nici nu are deloc. Sunt mulți copii care vin pe lume prematuri și sunt intubați, el nu a avut probleme, a spus aceasta.

Ioana Tufaru si Ionut Mardare sunt împreună de zece ani. Deși a fost cerută în căsătorie de tatăl fiului ei, cei doi și-au unit destinele în urmă cu cinci ani. Ioana susține că și-a dorit să își schimbe numele de familie și să nu mai poarte numele tatălui ei, Dan Tufaru. M-am măritat cu Ionuț din ambiția de a scăpa de numele Tufaru. Voiam să mă rup. Viața mea s-a împărțit în două: viața Tufaru și viața Mardare. Nu-l mai am deloc în acte. Singurul loc unde mai apar cu numele Tufaru este pe certificatul de naștere al lui Luca, pentru că noi atunci nu eram cununați. Nu vreau să fiu înțeleasă greșit, mi-am dorit să mă mărit cu Ionuț, dar am și ținut mult să îmi schimb numele(…) În momentul în care m-am cununat, buletinul meu de identitate a fost grav avariat”,.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton