De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite: "Mi s-a spus..."

 Raiciu Adriana
.

Ce l-a împiedicat pe Adrian Stroe să câștige Chefi la cuțite. Adrian Stroe, concurentul din echipa aurie, a ajuns până în marea finală a sezonului 10 de la Chefi la cuțite, însă nu a reușit să o și câștige. Invitat la o emisiune de televiziune, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit de ce nu a fost desemnat el câștigător, dar a mai voribt și despre parcursul său în emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite. Adrian Stroe a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul 10 de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu și, ulterior, a făcut parte din echipa acestuia. Chiar dacă multe persoane au fost convinse de faptul că el va câștiga cel de-al 10 sezon al competiției, situația a luat o întorsătură interesantă, iar cea care a plecat acasă cu premiul cel mare a fost Florica Baboi.

adrian-finalist-1024×576-1adrian-finalist-1024×576-1

Invitat la emisiunea Xtra Night Show, Adrian Stroe a vorbit despre parcurusul său în emisiune, dar și despre motivul pentru care nu a reușit să câștige în finala Chefi la cuțite.

Citește și: Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite:”Trecem peste. Nu am meritat”

Citește și: Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit:„Soția nu știu unde este'

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram: ‘Atât de judecată pentru ceva ce…’

Citește și: Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă: „Nu îi răspund la telefon zile în șir. El mă ia cu binișorul’

De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite

Concurentul din echipa aurie a ajuns până în marea finală, însă nu el a fost desemnat câștigător. Adrian Stroe susține că a fost mult prea relaxat și nu s-a implicat cât trebuie, iar asta nu i-a adus victoria.

'Eu cred că am fost prea relaxat, nu m-am implicat cât trebuia. Nu am stat destul de atent, cred eu. Nu am fost atent la detalii, nu am gustat cum trebuia. Asta mi s-a spus, din cauza gustului. Nu am fost atent la detalii, nu am gustat, se întâmplă, se poate greși. Eu sunt mulțumit și așa, am ajuns în finală', a declarat Adrian Stroe la Xtra Night Show.

Totodată, în emisiunea de televiziune, bucătarul a vorbit și despre victoria Floricăi Baboi, concurenta din echipa argintie.

'Dacă ne uităm pe tot parcursul emisiunii, să știți că totuși a muncit. Echipa a fost super, au lucrat destul de frumos, organizat, s-a văzut', a adăugat Adrian Stroe.

Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite

Povestea de viață a lui Adrian Stroe este una aparte. Venirea celor doi copii ai săi în platoul Chefi la cuțite a fost un prilej bun pentru ca Adrian să lupte pentru visul lui. Mama copiilor săi l-a părăsit și a lăsat micuții cu tatăl său, iar acesta îi crește singur.

Îi cresc … mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema. Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta și cred că a înțeles, adică oricum îi câștigam prin lege.‘,a povestit Adrian Stroe.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton