De ce nu a vrut Mike Godoroja să se mute din România: "Nu am vocație de emigrant..."

 Raiciu Adriana
.

Mike Godoroja, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din țara noastră. Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, solistul a cochetat și cu televiziune, dar și cu radio. De-a lungul timpului a cunoscut și a colaborat cu nume sonore atât din România, cât și din afară, însă nu și-a dorit niciodată să părăsească țara noastră. În cadrul unui interviu, artistul a spus care este motivul pentru care a ales să nu se mute definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde a locuit o lungă perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pasiunea sa pentru muzică l-a purtat pe multe meleaguri atât din țara noastră, cât și din afara țării. A locuit pentru o perioadă în Statele Unite ale Americii și a reușit să colaboreze cu nume sonore precum Ray Charles, James Brown, pe Chick Coreea, Uriah Heep sau Deep Purple. Însă, nu a vrut niciodată să părăsească România și să se mute definitiv acolo.

Mike-GodorojaMike-Godoroja

În cadrul unui interviu, cântărețul a vorbit deschis despre lucrul care îl leagă cel mai tare de țara noastră, dar și ce proiecte de viitor are.

Citește și: Medicii din Rusia i-au cerut lui Vladimir Putin, printr-o scrisoare, să oprească războiul cu Ucraina: „O mișcare politică inumană’

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac: „Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?'

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

De ce nu a vrut Mike Godoroja să se mute din România

Mike Godoroja a avut experiențe în multe colțuri ale lumii. Pentru o perioadă a stat în Statele Unite ale Americii și a reușit să cunoască și cultura franceză. Însă, deși și-a petrecut mult timp printre străini, cântărețul basarabean nu a vrut să se mute din țară.

În cadrul unui interviu, artistul a declarat că motivul pentru care a rămas în România a fost legat de faptul că s-a atașat de spațiul de aici și că se bucură din plin de deschiderile lui fabuloase.

Am avut experiențe în alte colțuri ale lumii, am avut o perioadă destul de lungă de activitate în Statele Unite, am avut răgazul să cunosc cultura Franței în perioada pregătirii mele acolo și am avut parte de concerte în diverse festivaluri europene. Aș putea spune că eu sunt genul de om și de artist care se atașează de spațiul în care se exprimă în limba sa maternă. Nu mi-am dorit, nu îmi doresc și nu mă simt într-o altă direcție decât aici, în acest spațiu care are limitele lui, dar și deschiderile lui fabuloase„, a spus Mike Godorja, potrivit Libertatea.

În continuare, cântărețul a mai precizat faptul că nu are „vocația” de emigrant, întrucât nu și-a găsit liniștea în altă parte a lumii.

A fost o vreme în care m-am gândit, nu mi-am luat această hotărâre, dar m-am gândit pentru a mă mua cu ocazia unei colaborări pe care am avut-o în Statele Unite. Și planurile mele puteau să meargă cu succes, doar că am simțit o lipsă de putere în a comunica cu acel spațiu și în fine cu alte spații și neregăsindu-mă decât în plan financiar – profesional, neregăsindu-mă și afectiv, am considerat că nu am vocație de emigrant. Eu cred că un emigrant trebuie să aibă o vocație, o capacitate formidabilă de a se muta, această „transhumanță sufletească' este foarte importantă. În momentul în care tu te simți atașat de familia în care te-ai născut și o consideri pe ea aproape propriul tău univers și nu ești capabil să vezi că un întreg glob este de fapt o familie, atunci îți e mai greu că emigrant. Eu nu am fost capabil să devin un emigrant de vocație, de aceea nu mi-am propus finalmente și nu îmi doresc să părăsesc România”, a mai spus acesta, potrivit susei citate anterior.

Cu ce artiști internaționali a colaborat

A cunoscut și a colaborat cu artiști atât din țara noastră, cât și din afară. Printre aceștia se numără Ray Charles, James Brown, pe Chick Coreea, Uriah Heep sau Deep Purple.

Am avut șansa și marea onoare să cunosc artiști de calibru legendar și acest lucru într-un fel a întărit și mai mult pasiunea, dragostea mea pentru muzică. Am avut marea șansă de a avea întâlniri memorabile. Ray Charles a fost una dintre cele mai importante, care pe mine m-a marcat în mod definitiv. Venirea lui Ray Charles, la care am contribuit sută la sută, a fost nu numai o experiență personală, dar a fost o cotitură și pentru cultură română, în sensul că dintr-o dată brusc fiind foarte bine popularizată venirea lui în România, brusc am simțit o inflamare a caracterului publicului de calitate. Experiența mea cu artiști de mare renume mai numără de exemplu pe James Brown, pe Chick Coreea, Uriah Heep sau Deep Purple. Aceste nume la care eu am fost puternic contributor au fost într-un fel sau altul semnătura mea, în cariera pe care am avut-o în această familie care se numește România”, a mai spus acesta.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton