De ce nu ar înșela-o Alex Velea niciodată pe Antonia: "Suntem deja de 12 ani împreună. Ea îmi oferă...". Cât de importante sunt momentele intime în cuplul lor

.

Alex Velea a vorbit despre relația cu Antonia și dă asigurări că nu o va înșela niciodată, în ciuda tentațiilor la care sunt supuși amândoi. De 12 ani, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, au împreună doi copii și încă n-au reușit să ajungă în fața altarului, însă aceasta este doar o chestiune de timp, nu de sentimente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Alex Velea este iubit, de 12 ani, de una dintre cele mai frumoase femei din România, iar el, la rândul său, este îndrăgostit nebunește de femeia care i-a dăruit doi copii. Recent, artistul a vorbit despre secretele poveștii sale de dragoste cu Antonia și a dat câteva sfaturi celor care se confruntă cu monotonia în relație.

1-antonia-si-alex-velea-6-11-antonia-si-alex-velea-6-1

De ce nu ar înșela-o Alex Velea niciodată pe Antonia

În cadrul unui interviu acordat Ilincăi Vandici, Alex Velea a explicat cum a reușit să țină flacăra iubirii aprinsă atât timp. Artistul a adus în prim-plan faptul că trebuie ca este nevoie de efort din partea ambilor parteneri:

„Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate, înseamnă mai multe și ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește ea. Suntem, deja, de 12 ani împreună'.

Alex Velea a dat de înțeles că efortul este unul și mai mare atunci când ambii sunt celebrități, întrucât tentațiile sunt și mai mari în lumea mondenă: „E greu, în mediul nostru, să-ți păstrezi integritatea și să păstrezi o relație așa. Noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple, doar că industria asta te zăpăcește un pic'.

De asemenea, artistul a dezvăluit că nu are nevoie de o altă femeie, întrucât se simte împlinit alături de Antonia: „Eu pe ea nu o înșel, nu că nu ar afla, ci că nu simt'.

Mai apoi, Ilinca Vandici l-a întrebat dacă, după părerea lui, partea sexuală contează într-o relație, iar Alex Velea a spus că „contează mult',  însă nu în totalitate, căci și felul în care te comporți cu persoana iubită este foarte important.

Citește și: Ioana Ignat rupe tăcerea despre despărțirea de Sebastian Dobrincu și face mărturisiri surprinzătoare: „Ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm'

Citește și: Portarul Florin Niță, de la Națională, este însurat de 11 ani și are doi copii. Cum arată soția lui, Laura: „Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună'

„Felul în care o susții, felul în care știi să-i faci complimente, să nu uiți de treburile astea, să nu intri într-o rutină de aia proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire sau la lucruri de genul ăsta, să cauți complimente sau validare în altă parte', a mai spus Alex Velea, la podcastul Ilincăi Vandici.

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea, după 12 ani împreună

Alex Velea și Antonia își doresc să se căsătorească, însă din diferite motive, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Chiar și așa, se pregătesc pentru cel mai frumos eveniment al lor și sunt nerăbdători să devină, oficial, soț și soție.

Chiar și așa, după 12 ani de relație, Alex Velea și Antonia formează o familie în adevăratul sens al cuvântului.

'Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu', a declarat Antonia, pentru o emisiune de tip podcast.

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton