De ce nu crede Teo Trandafir în pauza luată de Betty Salam și de soțul ei, Cătălin Vișănescu, în viața de cuplu: „Tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este..."

 Tudorache Simona
.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au luat la disecat un subiect fiebinte din lumea mondenă în emisiunea pe care o realizează la Kanal D2, Follow us: despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu, soțul ei. Teo Trandafir a subliniat că nu crede în pauza luată de cei doi, pentru că ea poate avea anumite repercusiuni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prezentatoarea simte că Betty Salam, pe care o știe de când era doar o copilă, încearcă să aplaneze cumva lucrurile. Teo Trandafir are, însă, convingerea că o persoană care pleacă dintr-o relație nu se mai întoarce niciodată la fel, chiar dacă cel care așteaptă are această speranță.

betty-salam-45-3betty-salam-45-3

Ce cred Teo Trandafir și Ilinca Vandici despre despărțirea care s-a produs între Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu i-a atras atenția Ilincăi Vandici. Vedeta a auzit că Betty Salam negociază împăcarea cu soțul ei.

„Am citit acum câteva zile despre Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Speculațiile spun că s-au separat, că Betty ar fi plecat de acasă, că au rămas cumva să negocieze sau să vadă dacă mai există cale de împăcare', a spus Ilinca Vandici.

Teo Trandafir i-a luat apărarea lui Betty Salam. Ea crede că fiica lui Florin Salam încearcă să rezolve lucrurile, dar nu știe ce va fi mai departe.

„O știu de când era mică. Este frumoasă, deșteaptă, bună, blândă. Eu sunt subiectivă și am iubit-o pe Betty de când era copilaș. Eu cred că dacă s-a întâmplat ceva, ea tot încerca să aplaneze, la cum o știu eu. presupun că și Cătălin a încercat. El s-a adaptat situației, doar că adaptarea asta cu multă răbdare duce la un moment dat la vreo pocneală a situației, răbufnești. Eu am înțeles de la Betty că nu e vorba despre așa ceva, că nu este vorba despre alt bărbat', a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir nu crede în pauzele luate într-o relație

Prezentatoarea nu crede că pauza luată într-o relație poate fi benefică pentru cei doi, pentru că un fapt de acest gen schimbă viețile protagoniștilor pentru totdeauna.

„Eu nu cred în pauze de genul acesta. Dacă doi oameni locuiesc împreună și unul la un moment dat vrea un pic de distanță… tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este același cu omul care se întoarce. Ăla care așteaptă îl așteaptă pe ăla pe care îl știa, dar el nu o să mai vină vreodată la fel', a mai spus Teo Trandafir.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: „Am picat la mijloc în toată povestea asta fără să îmi dau seama”. Fosta iubită a lui Georgică Cornu l-a părăsit pe afacerist pentru că încă mai are sentimente pentru Marina Almășan / Anuța Ianoș îl acuză că „joacă la două capete'

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Cum explică Betty Salam separarea de soțul ei

Betty Salam recunoaște separarea de soțul ei, Cătălin Vișănescu, dar susține că au luat doar o pauză și că nu se îndreaptă către un divorț. Artista neagă că în viața ei ar exista un alt bărbat, pentru că pentru ea familia e sfântă. Solista mărturisește că își vede soțul zilnic, că merg la masă împreună și discută și că fiul lor, Matthias, este la ea, nu la tatăl lui.

Betty Salam spune că traversează acest episod pentru că se confruntă cu o oarecare anxietate și încearcă să ține toate aceste lucruri departe de mariajul ei. Vrea să își revină și să meargă mai departe, fără ca relația cu soțul ei să aibă de suferit. Artista precizează că beneficiază și de ajutorul tatălui ei, dar îi e aproape și fratele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton