"Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?". De ce nu dorește Cătălin Botezatu să se căsătorească și ce spune despre femeile geloase

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. În vârstă de 56 de ani, creatorul de modă nu a fost căsătorit niciodată și nici nu plănuiește să facă acest lucru pe viitor. Mai mult, designerul a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care nu dorește să se căsătorească. De asemenea, Cătălin Botezatu a avut relații cu femei geloase și a decis să rupă orice legătură cu ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este un bărbat râvnit de multe femeie, dar se pare că designerul de modă și-a luat gândul de a avea o relație serioasă. Cătălin Botezatu nu își doreste să se căsătorească și a ales să se ocupe mai mult de viața sa profesională.

catalin botezatușcatalin botezatuș

Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie, dar și despre relațiile sale cu femei geloase. Creatorul de modă nu a dus niciodată lipsa de femei frumoase în viața lui, dar nicio femeie nu a reușit să îl determine să se căsătorească. Iată ce planuri de viitor are Cătălin Botezatu în plan personal!

Citește și: Tania Budi, singura femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat tonul niciodată: „Își iese din fire, e un om pretențios”

Citește și:Cine e femeia care i-a schimbat destinul lui Cătălin Botezatu: „A văzut în mine acel bărbat care poate face modelling”

Citește și:'Noi nu suntem prieteni. Sunt singurii mei inamici. Mă feresc de ei ca de…'. Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Citește și:Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață…”

De ce nu dorește Cătălin Botezatu să se căsătorească

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai apreciați designeri de modă din România. Deși a avut numeroase relații cu femei frumoase, niciuna nu a reușit să îl convingă să se căsătorească. Recent, creatorul de modă a dezvăluit care este motivul pentru care nu vrea să se căsătorească.

Cătălin Botezatu nu își dorește să aibă alături de el o persoană posesivă, motiv pentru care preferă să fie o persoană liberă. „Niciodată! Nu sunt adeptul căsniciei. Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt? Nu!(…)”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

Cătălin Botezatu: „Le-am eliminat imediat din viața mea”

Cătălin Botezatu este curtat de multe femei, dar nu este adeptul unei relații stabile. Creatorul de modă a ales să se dedice vieții profesionale, lăsând deoparte viața personală. „E o alegere pe care o fac oamenii profesioniști. Nu stau singur. Sunt înconjurat de lume, de prieteni, de iubite, dar nu stau singur niciodată!„. Botezatu a povestit că a avut relații cu femei geloase, dar imediat a decis să rupă orice legătură cu ele.

„Da, am întâlnit și le-am eliminat imediat din viața mea! Mă simt bine cum sunt. Dacă vreau, îmi iau din natură, ce vreau, când vreau, la orice oră vreau, deocamdată, pot!”, a mai spus creatorul de moda.

Cătălin Botezatu, despre regretele pe care le are în dragoste

Cătălin Botezatu a avut numeroase relații cu femei frumoase, dar nu s-a căsătorit niciodată. Creatorul de modă a declarat că are câteva regrete în dragoste și încă este optimist în legătura cu găsirea sufletului pereche.

Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau. Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită.Am regrete că nu m-am oprit la timp în anumite situații, că nu am mers mai departe în anumite situații.(…) O să mă opresc la o anumită persoană în momentul în care cred că este aceea. Și când mă voi opri, cu siguranță că toată lumea va ști', a spus Cătălin Botezatu.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton