De ce nu e de acord Zanni cu stilul de muzică promovat de Gheboasă: ”Spun asta fără a fi ipocrit. A fost o vreme când am cântat și eu așa ceva, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu e de acord Zanni cu stilul de muzică promovat de trapperul Gheboasă. Nu mai este un secret pentru nimeni scandalul care a izbucnit imediat după ce Gheboasă a urcat pe scena UNTOLD, unde a cântat mai multe piese cu cuvinte obscene. Prestația lui a atras un val de reacții, dar și de sesizări, astfel că a primit și amendă, însă în continuare el este de părere că nu are de ce să o plătească. Ei bine, mulți artiști au comentat pe latura acestui subiect, inclusiv Zanni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Totul a început vineri, 4 august, când trapper-ul Gheboasă, în vârstă de 21 de ani, a urcat pe scena Untold 2023, iar prestația sa a stârnit numeroase controverse, din cauza versurilor obscene. Jandarmii clujeni l-au amendat cu 1000 de lei, gest pe care l-a perceput ca pe o formă de discriminare rasială la adresa lui, deși nu este deloc vorba despre acest lucru. Zanni, care la un moment dat a cântat și el astfel de melodii, a venit cu o replică tăioasă!

6234271962342719

Citește și: Alex Velea a dezvăluit motivul pentru care Zanni a încheiat colaborarea cu Golden Boy Society: „Nu a mai fost compatibil…”

Citește și: „Nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții'. Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023

Citește și: Mărturia Loredanei, ce s-a întâmplat minut cu minut în noaptea crimei din Mangalia. A atacat-o pe Alina pe la spate, în timp ce stătea în pat: „Am văzut în filme că dacă recunoști fapta primești o pedeapsă redusă”

Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

De ce nu e de acord Zanni cu stilul de muzică promovat de trapperul Gheboasă

Edmond Hubert Zannidache, cunoscut drept Zanni Zanidache, este cu adevărat revoltat de situația recent creată în societate. Mai concret, este vorba despre melodiile cântat de Gheboasă chiar pe scena unuia dintre cele mai apreciate Festivaluri de muzică din România. Deși în trecut avea și el în repertoriu cuvinte obscene, a declarat că acum nu mai este adeptul acestui stil fiindcă a văzut ce se întâmplă în jurul său și cât de rău sunt influențați tinerii.

„Eu, unul, nu sunt de acord, cu muzica de acest tip. Și spun asta fără a fi ipocrit! A fost o vreme în care am cântat și eu așa ceva. Am făcut-o fiindcă era la modă, dar și fiindcă se câștigă bani din așa ceva! În plus, mă aflam într-un studio în care se promova asta. Nu sunt crescut în Biserică, știu că lecția vieții nu e deloc ușoară, dar ar trebui să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru!', a declarat Zanni pentru CANCAN.RO.

Mai mult decât atât, acesta nu consideră vinovați soliștii care au promovat stilul atât de blamat și nici tinerii de 15 ani care se aflau în rândul publicului ascultător, ci părinții lor fiindcă le-au dat acces la vârste fragede în astfel de adunări.

„Nu poți da vina pe cei care cântă așa ceva și nici pe tineri de 15 ani care o ascultă. După părerea mea, nu copiii de 15 ani sunt principalii vinovați pentru situația asta! În niciun caz! Părinții lor, ei sunt de vină! Ce căutau copiii aceia de 14 – 15 ani la concerte, fără, cel mai probabil, știința părinților? Ce făceau părinții în timpul ăla? Se f…?', a continuat el.

Zanni: „La 15 ani teribilismul are mare căutare'

Zanni nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a explicat faptul că și el a văzut efecte asupra melodiilor sale cu versuri obscene pe care le cânta în trecut, însă a decis să pună punct, deși îi aducea sume destul de mari în buzunar. Mai mult, a tras un semnal de alarmă în rândul părinților, explicând că adolescenții asta caută în ziua de azi, cuvintele vulgare fiind parte din limbajul lor, prin care se cred superiori.

„La 15 ani teribilismul are mare căutare. Cuvinte ca cele folosite în genul ăla de muzică, cel blamat acum de mulți dintre adulți, precum slo…pi… sau p…sunt la mare căutare pentru cei de 15 ani pentru că e vârsta la care folosești acest limbaj. Când stai pe TikTok toată ziua nu poți învăța altceva! Sau pe aplicații de tot felul, fiindcă părintele te lasă cu telefonul în mână cât e ziua de lungă. Ce fac adulții pentru ca puștii lor să nu aibă parte numai de asemenea lucruri ca distracție?!', a mai mărturisit Zanni pentru sursa menționată.

Ei bine însă nu doar Zanni a ieșit în față și și-a spus punctul de vedere privind scandalul momentului după festivalul UNTOLD, unde Gheboasă a urcat pe scenă și a cântat melodii cu numeroase versuri obscene și cu limbaj agresiv. A fost amendat cu suma de 1000 de lei, însă de aici s-a ajuns la un adevărat scandal.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton