De ce nu își mai sărbătorește Rita Mureșan ziua de naștere și nu suflă în lumânările de pe tort: ”Am o pietriciă pe inimă”

.

De ce nu își mai sărbătorește Rita Mureșan ziua de naștere și nu suflă în lumânările de pe tort. Rita Mureșan nu mai are nevoie de vreo descriere. O știe toată lumea și s-a făcut remarcată încă din adolescență. În anul 1993 a fost numită Miss România și se bucura de un succes colosal. Nimic nu prevedea dramele prin care urma să treacă, însă celebrul designer le-a făcut față la toate. Totuși recunoaște că unele dintre ele au marcat-o și au făcut-o să ia o serie de decizii radicale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan are un trecut tumultuos din multe puncte de vedere. În copilărie era la un pas de moarte, apoi, mamă la rândul ei, a trăit un șoc în momentul în care fiica ei a făcut un accident și era la un pas să o piardă. Totuși, dramele nu se opresc aici. A divorțaț de Nelu Mureșan, bărbatul cu care are două fiice, însă printre asta mai este un episod crunt care a marcat-o pentru tot restul vieții.

whatsapp-image-2023-01-11-at-13.24.53-1-2whatsapp-image-2023-01-11-at-13.24.53-1-2

Când credea că lucrurile se îndreaptă spre bine în viața ei și nimic rău nu mai are ce să se întâmple, problemele i-au 'bătut la ușă'. Chiar de ziua ei, cea care i-a dat viață a început să se simtă din ce în ce mai rău, pe fondul bolii incurabile de care suferea și lua tratament de ani de zile. Singura dorință a celebrului designer în acel moment era ca pe certificatul de naștere al mamei sale să nu fie ziua ei de naștere.

Citește și: Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa:”Am plâns pe toate canapelele din televiziuni”

Citește și: Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa:”Am plâns pe toate canapelele din televiziuni”

Citește și: Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat:„Noi făceam un real efort să fim împreună'

Citește și: Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni:„Nu-mi puteam ridica fetița în brațe'

De ce nu își mai sărbătorește Rita Mureșan ziua de naștere și nu suflă în lumânările de pe tort

Imediat cum a trecut de miezul nopții și ziua ei de naștere a trecut, mama ei s-a stins din viață. Nu, nu este deloc o poveste, ci o cruntă realitate pe care Rita Mureșan a povestit-o recent în cadrul unui podcast. Din nefericire, la 00:05, mama ei a murit. A fost distrusă de durere și ani la rând suferit după pierderea celei mai dragi ființe, momente în care a luat o serie de decizii radicale. Fiindcă această dramă era la doar câteva minute de a se întâmpla de ziua ei de naștere, de atunci a renunțat să mai sufle în lumânările de pe tort.

Care este motivul pentru care nu își mai sărbătorește ziua de naștere ca în trecut

Rita Mureșan nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, ci a continuat prin a dezvălui că nici petrecerile de ziua ei de naștere nu mai sunt la fel ca înaintea aceastei drame. Într-adevăr, încă îi cheamă pe cei dragi lângă ea, sau o surprind apropiații, însă nu se compară cu party-urile fastuoase pe care le făcea cândva. De asemenea, ține cont de decizia de a nu sufla în lumânări oriunde s-ar afla de ziua ei. Alege să le stingă cu mână și să își pună în continuare o dorință.

'Când vine ziua mea de naștere am o pietricică pe inimă. Oricum nu mai suflu in lumânări de 9 ani. Dorințe îmi pun, dar lumânările le sting cu mâna. Petreceri mai fac, îmi place să-i am pe cei dragi aproape. Cel puțin o dată la două săptămâni, am la masă 20 de oameni. Mie îmi place să găteasc, îmi place să-i văd lângă mine.', a dezvăluit Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu.

Rita Mureșan a apelat la terapia ayahuasca pentru a vorbi cu mama sa decedată

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rita Mureșan a ales de ani buni de zile să descopera calea spirituală. A participat la numeroase cursuri și a făcut multe școli pentru a afla tot despre acest domeniu. La un moment dat, s-a decis să 'se regăsească' cu mama ei, astfel că a găsit o metodă prin care să comunice cu spiritul mamei sale. Mai concret, celebrul designer a apelat la terapia cu ayahuasca, o substanţă naturală produsă din amestecul a două plante. Consumul acesteia oferă posibilitatea de a contacta cu lumea spiritelor, astfel că Rita Mureșan 'a purtat un dialog' cu regretata ei mamă.

„Nu o recomand. Eu prima oară am fost flori cică, dar a doua oară mi-a fost atât de rău. Depinde cât de mult ai de curăţat. Mi-a fost rău a doua oară, prima dată mi-a fost doar un pic rău. De fapt, asta este ideea, răul acela e curăţarea pe care o faci. Planta te ajută să cureţi. De aceea se duc foarte mulţi bolnavi de cancer care apoi se vindecă. Pentru că ea nu te duce doar acum sau ieri sau alaltăieri, te duce şi-n alte vieţi.

A doua oară când am fost la terapie, am vorbit cu mama mea. Nu i-am spus nimic, ea mi-a spus mie. Nu pot spune. După această ședință de ayahuasca, am curățat tot ce mai aveam de curățat. Eu credeam că am depășit momentul, de unde, nu îl depășisem.

Discuția cu mama m-a ajutat enorm. Dar, dacă pelerinajele le recomand, ayahuasca nu o recomand. Nu e ușoară, nu e pentru toată lumea. Cei care decis să o facă să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș.', povestea Rita Mureșan, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton