De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi, în emisiunea lui Cătălin Măruță: "Îmi place foarte mult să discut cu oamenii, numai că..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Daniela Györfi este foarte mândră de fiica ei, Maria Tal, care a reușit să obțină o rubrică de interviuri în emisiunea „La Măruță”. Publicul s-a întrebat de ce micuța nu a mai fost prezentă în emisiune. Daniela Gyorfi și fiica ei au clarificat situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doar vârsta de 10 ani, fiica Danielei Gyorfi, Maria Tal, a avut prima ei experiență jurnalistică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV. Fetița avea o rubrică în care intervieva vedete și s-a bucurat de mult succes la public. De la o vreme, însă, fiica artistei nu a mai apărut în cadrul showului.

4fafb4e6e4c9d29507aa95f434fafb4e6e4c9d29507aa95f43

De ce nu mai apare fiica Danielei Györfi, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Maria Tal, fiica Danielei Gyorfi și a impresarului George Tal, a dezvăluit motivul pentru care nu a mai apărut în cadrul emisiunii „La Măruță'. Micuța a mărturisit că deși e pasionată de jurnalism, vrea să se implice și în alte activități.

Citește și: Cum arată casa cumpărată de Brigitte Pastramă în Dubai: „După 6 luni de plâns… Nu e o casă mare, că nu ne-am permis mai mult'

Citește și: Elena Ionescu, accident vestimentar la Survivor All Stars. I s-a văzut sânul, iar imaginile au ajuns pe post

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

„Pot să spun că încă îmi place (n.r. jurnalismul), numai că mi-am găsit alte lucruri. Este adevărat că mie îmi place foarte mult să discut cu oamenii, să îi cunosc, să socializez și m-a ajutat foarte mult, nu în carieră, că nu e carieră, dar în ce am făcut eu, în începutul meu.

Este adevărat că, mi-au mai spus oamenii și sunt foarte recunoscătoare, și îmi dau seama că poate și mama mea este mândră de mine și… nah, mi-a plăcut și încă îmi place', a spus Maria Tal, în exclusivitate pentru Playtech.

Ce carieră vrea să urmeze fiica Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi și George Tal, părinții Mariei, sunt foarte mândri de realizările fiicei lor și o susțin constant. Cântăreața a menționat că nu vrea să-și forțeze copila înspre o carieră anume, ci să-i dea libertatea de a alege.

Sunt foarte mândră de Maria. E un copil normal, ascultător, nu îmi face probleme. Este pasionată de televiziune, are rubrica ei de interviuri și îi place foarte mult ceea ce face acum. Eu o susțin să își urmeze cu drag pasiunile.

Ea este cel mai important lucru din lume pentru noi, iar noi ținem și am ținut mereu cont de dorințele ei. Singurul meu îndemn pentru părinții din această lume este să nu își forțeze copiii înspre o carieră, ci să îi lase să aleagă', a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Kids Top Model Fashion Magazine.

Fiica Danielei Gyorfi, pasionată de limba coreeană: „Are bursă, este la școală de stat”

Printre pasiunile Mariei Tal se numără și limba coreeană. Mama ei, Daniela Gyorfi, a încercat să-i găsească copilei un profesor care să îi predea cursuri de limba coreeană, însă, din păcate, nu a avut succes.

„Tot am vrut să îi fac rost de profesor de coreeană și nu am găsit, ținând cont că eu stau unde stau și nu pot să ajung cu ea la meditații. Deocamdată e mică, vreau să înțeleagă că dacă ai carte, ai parte. Mă bucur mult că are o educație sănătoasă. Vreau să rămână foarte bine cu picioarele pe pământ, să înțeleagă că, deși părinții sunt persoane publice, asta nu o face deosebită față de alți copii. Acum are bursă, este la școală de stat, eu sunt foarte mulțumită', a mărturisit Daniela Gyorfi despre fiica ei, Maria Tal.

FOTO: Facebook YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton