De ce nu mai joacă Alina Pușcaș în seriale și filme, deși își dorește să se întoarcă la actorie: „Nu mi se pare corect. Există un pumn de oameni, care se tot rotesc între ei”

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret faptul că, în trecut, Alina Pușcaș a debutat în actorie cu rolul principal din telenovela româneasca 'Narcisa sălbatică'. S-a bucurat de un succes colosal pe plan profesional, iar fanii și publicul larg o stigau inclusiv pe stradă pe numele din serial, și anume Narcisa. Au fost cei mai frumoși ani din cariera sa, potrivit declarațiilor sale. Deși este o prezentatoare TV de renume, își dorește să se întoarcă și la cariera de actriță în paralel. Totuși, ceva pare să îi stea în cale… Iată de ce nu mai joacă Alina Pușcaș în seriale și filme, deși își dorește să se întoarcă la actorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai joacă Alina Pușcaș în seriale și filme, deși își dorește să se întoarcă la actorie. Alina Pușcaș a fost mult timp cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Telenovela în care a jucat rolul principal, 'Narcisa Sălbatică' a prins foarte bine la public și a avut un real succes în anii 2010-2011. De atunci, frumoasa prezentatoare TV nu a mai apărut însă în prea multe filme sau seriale, ceea ce i-a lăsat un gust amar.

alina-puscas-1alina-puscas-1

S-a dedicat foarte mult carierei sale de prezentatoare TV până când a devenit una dintre cele mai bune și renumite, însă pasiunea ei cea mare este în continuare actoria. Alina Pușcaș a explicat că își dorește enorm să aibă din nou roluri în actorie, însă nu unele ușoare cum a avut în Zăpadă, Ceai și Dragoste, ci unele grele și complexe pentru a demonstra talentul ei și tot ceea ce poate face.

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: 'Eu insist să aveți mare grijă'

Citește și: Ce defect fizic a împiedicat-o pe Alina Pușcaș să devină model, la începutul carierei: „Pur și simplu mi-a plesnit pielea…”

Citește și: Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

Citește și: Cine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicie

De ce nu mai joacă Alina Pușcaș în seriale și filme, deși își dorește să se întoarcă la actorie

Alina Pușcaș a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, unde a vorbit deschis despre numeroase aspecte din viața ei personală, cât și pe plan profesional. Printre altele, frumoasa prezentatoare TV a mărturisit că-i este dor de actorie și că este dispusă să se întoarcă oricând, fiind una dintre marile ei dorințe de mai mult timp. Totuși, a explicat că lucrurile s-au schimbat foarte mult în această industrie, astfel că, deși are multe cunoștințe din domeniul filmului, ea nici măcar nu aude de casting-uri, fiind, din punct ei de vedere, dedicate pentru anumite persoane, deși nu i se pare deloc corectă această abordare.

'Aș mai face. (n.r actorie).Îmi doresc roluri grele. Mi se pare însă că e totul așa cu limite. Mi se pare că sunt date cumva exclusiv. Eu nici măcar nu aud că sunt casting-urile astea. Eu am o grămadă de cunoștințe și prieteni în domeniu ăsta, care lucrează în lumea filmului,  și nu aud nimic. Mă tot întreabă lumea de ce nu apare într-un film, într-un serial. Și le zic: 'De unde să știu că se fac?'. Nu sunt date rolurile astea, nu ajung la foarte multă lume. Sunt oameni talentați care nu au făcut studii și sunt oameni care au făcut școli dar nu sunt buni, și totuși ajung în niște roluri. Nu mi se pare corect. Teoretic trebuie să dai șansa multor oameni să încerce. Mi se pare că sunt casting-uri dedicate, punct. Există un pumn de oameni, care se tot rotesc între ei.', a spus Alina Pușcaș în podcastul Ilincăi Vandici.

Alina Pușcaș: 'Dorința asta de a juca nici măcar nu are legătură cu banii sau cu faima'

Alina Pușcaș a continuat șirul declarațiilor și a explicat că nu se lasă de acest gând, astfel că o să continue să o treacă pe lista ei de dorințe în continuare, până când o să joace din nou într-un serial sau film. De asemenea, a precizat că nu își dorește să revină la actorie pentru bani sau faimă, ci doar de plăcere, precizând că-i aduce multă împlinire aceste roluri.

'Trebuie să pun dorința asta neapărat pe listă, în continuare. Dorința asta de a juca nici măcar nu are legătură cu banii sau cu vreo faimă, facem asta că ne place, ne place să ne jucăm. Satisfacție personală și emoțională mi-a adus mereu actoria. Genul de satisfacție, privind faima și alte lucruri, clar este rolul de prezentatoare. ', a continuat Alina Pușcaș.

Cum a început cariera ei de actriță

Alina Pușcaș a răspuns și la cea mai mare întrebare, pe care fanii i-o adresează destul de des. Mai concret, este vorba despre faptul că cei ce o iubesc și îndrăgesc sunt adesea curioși de cum a început cariera ei în actorie. Ei bine, frumoasa prezentatoare TV a vorbit pe larg despre acest subiect, explicând că pe atunci viața ei s-a schimbat radical și a luat o altă întorsătură.

'(…) Îmi transpirau palmele când m-am dus la casting. Eram foarte emoționată. (…) Am zis mereu că nu am ce să caut eu acolo. Dar am avut o zi grea la birou și am plecat numai ca să nu mă mai enerveze nimeni, astfel că am ajuns la casting. Am zis să încerc. Toată lumea mă întreabă cum am reușit. Nu am reușit eu, doar că nu m-am lăsat, am zis că merită să încerc. În loc să-mi fi văzut de treaba mea, m-a influențat tot ce se întâmpla în jurul meu și așa am ajuns să joc acel rol. (…)M-am concentrat total. Eram în stare să și dorm acolo. Am dormit și în dube. Filmam și câte 18 ore. Recordul a fost de 36 de ore. (…)', a mai spus Alina Pușcaș în cadrul podcast-ului.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton