De ce nu mai merge Delia la ședințele de terapie: ”Îmi plângea de milă. Mă victimiza prea mult. Era o dramă și am zis că...”

.

De ce nu mai merge Delia la ședințele de terapie. Delia nu are nevoie de vrea descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Totuși, sunt și dăți în care șochează pe toată lumea cu declarațiile sau ținutele sale, momente în care se confruntă cu numeroase reacții acide și comentarii negative. Puțini știu însă că artista a mers la terapie. Iată de ce a renunțat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia este mereu cu zâmbetul pe buze, însă acest lucru nu înseamnă că viața ei este lipsită de probleme sau că este tot timpul o persoană fericită. Ca orice om, are și ea momente mai puțin plăcute, însă pe care le ține doar pentru ea și familia sa. Este o femeie puternică, care a trecut prin multe, însă la un moment dat a ales să meargă la terapie pentru a se relaxa și a vorbit despre lucrurile dureroase din viața ei.

delia-detalii-din-viata-sa-si-din-cariera-3-1delia-detalii-din-viata-sa-si-din-cariera-3-1

Citește și: Delia e convinsă că suferă de ADHD: „M-am autodiagnosticat. Sunt agitată dintotdeauna'. Cum o afectează firea introvertită în vacanțe

Citește și: Delia a șocat Internetul, iar! A purtat o ținută cu cizme gigantice, din cauciuc și cagulă cu coarne: „Lumea zice că-s Satana. Îmi place să vă scormonesc…'

Citește și: Roxana Blagu și-a pierdut speranța că și-ar putea revedea fiica, rămasă în grija tatălui, de peste 10 ani: „A zis că nu exist pentru ea. Nu știu dacă o să mă vindec vreodată'. De ce a renunțat să-i cumpere cadouri de Crăciun / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. A renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea în industria modei

De ce nu mai merge Delia la ședințele de terapie

Ce-i drept, în ultima vreme se confruntă destul de des cu criticile celor din jur, iar pe lângă aceste lucruri, se mai găsesc și probleme personale, astfel că a decis să meargă la terapie. Se pare însă că la terapie nu a fost așa cum își imagina ea. După doar două ședințe cu psihoterapeuta ei, artista a ajuns la concluzia că nu este un mediu bun pentru ea, motiv pentru care a renunțat.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: „Vai, sărăcuța'. Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok', a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu'.

Delia: 'Dacă ai foarte multe griji, îmbătrânești'

În continuare, întrebată care crede că sunt semnele bătrâneții din punctul ei de vedere, Delia a explicat că atunci când devii părinte este clar că nu mai ești tânăr. Ei bine, nu s-a oprit aici cu declarațiile și a ținut să precizeze că și grijile îmbătrânesc foarte mult, mai ales atunci când ești persoană publică.

Te responsabilizează foarte tare. Trebuie să devii un pic mai în vârstă decât ești ca să fii matur. Cred că, dacă ai foarte multe griji, dacă te interesează foarte mult mediul social și te raportezi foarte mult la asta, îmbătrânești', a completat cântăreața.

De la declarațiile care s-au dus în zona întemeierii unei familii, Delia a vorbit și despre curiozitatea oamenilor în ceea ce privește decizia ei de a deveni sau nu mamă, care a creat un val de controverse în urmă cu mai mult timp.

Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii„. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok)', a mai explicat Delia.

Delia e convinsă că suferă de ADHD

În urmă cu câteva luni, invitată în cadrul unui alt podcast, Delia Matache s-a autodiagnosticat cu ADHD, concluzie la care a ajuns în baza mai multor simptome cu care se confruntă de ani buni. Artista a explicat că este foarte energică, nu-i place să stea și nici să piardă timpul, dar și că nu se poate odihni pe parcursul nopții, răbdarea fiind punct ei cel mai slab în acest sens.

„Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la dipoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și nopatea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește. Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film.

Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel. Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place. Pot să fac doar lucruri care-mi plac’, a spus Delia în podcastul „Aproximativ discuții’, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton