De ce nu mai vorbește Victor Pițurcă, de fapt, cu Vica Blochina: "Poate tatăl lui Edan mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă"

 Oana Pantazi
.

De ce nu mai vorbește Victor Pițurcă, de fapt, cu Vica Blochina. Dat fiind că povestea lor de dragoste, una interzisă, a făcut să curgă multă cerneală, de-a lungul timpului, Vica Blochina a dat din casă, povestind amănunte neștiute din viața ei alături de Victor Pițurcă, alături de care a fost timp de 16 ani. Iată ce nu-i poate ierta, de fapt, tatăl fiului său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Timp de 16 ani au format un cuplu, deși el era însurat, însă azi Victor Pițurcă nu mai vorbește cu Vica Blochina, cu toate că au un fiu împreună. Fosta balerină și-a asumat statutul de amantă, însă asta nu înseamnă că nu a trecut prin momente grele de-a lungul relației cu Victor Pițurcă. Iar unul dintre ele a fost cel în care antrenorul nu a vrut să-și recunoască fiul. Astfel, Vica a ajuns să-și spună păsul public și așa a aflat toată lumea despre relația extraconjugală a lui Pițurcă.

64d6476a327cd-vica-blochina-5-copy64d6476a327cd-vica-blochina-5-copy

De ce nu mai vorbește Victor Pițurcă, de fapt, cu Vica Blochina

Au împreună un fiu superb, pe Edan, un adolescent frumos și inteligent care a moștenit calități de la ambii săi părinți, însă între Victor Pițurcă și Vica Blochina nu există niciun fel de dialog. Se pare că acesta nu i-a iertat fostei sale iubite faptul că a ieșit public și a dezvăluit relația lor, dar și faptul că ea i-a dăruit un fiu.

Citește și: „Eu l-am înșelat pe el foarte mult, în toți anii, din răzbunare’. De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă

Citește și: Vica Blochina își lansează propria emisiune, după Survivor 2023: „Eu am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul’

Citește și: Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: „Vreau să arăt bine în costumul de baie'

Citește și: Ce relație are Vica Blochina cu fiul ei, după ce Edan s-a mutat la Victor Pițurcă: „Acum mai vine foarte puțin în vizită'

„Atunci când am fost (n.red. amanta lui Pițurcă), nu a fost presă, paparazzi, judecată atât de mare. După care, nu știu cum s-a aranjat viața mea încât am apărut la televizor. Cumva, trebuia să mă apăr cu această poveste, trebuia să le spun.

Pe de altă parte, nu îmi pare rău deloc. Poate, dacă nu făceam lucrul ăsta atunci, nu neapărat că nu eram cine sunt azi, dar poate că fiul meu nu ar fi avut relația asta pe care o are acum (n.red. cu Pițurcă). Undeva, poate și tatăl lui mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă.

Undeva cred că oamenii mă și admiră că am avut tăria de a spune acest lucru, știam că nu aveam încotro. Din punctul meu de vedere, altfel nu s-a putut. Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice', a dezvăluit Vica Blochina despre Victor Pițurcă, în exclusivitate, pentru Playtech.

Vica Blochina susține că Victor Pițurcă a încercat să o convingă să renunțe la copil, când era însărcinată

Vica Blochina susține că Victor Pițurcă a încercat să o convingă să renunțe la copil când era însărcinată, mai concret să facă avort, însă nu a reușit acest lucru. Fosta balerină de origine lituaniană, care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, își dorea enorm un copil și să devină mamă, așa că nu a putut să nu păstreze sarcina până la sfârșit. 

„Eu sunt un om rece și cu copilul meu am fost la fel. Mi-am dorit copil. Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea și… am rămas. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt.’, a povestit Vica Blochina în podcastul Tare de tot.

După ce a încercat să o convingă să renunțe la sarcină, da nu a reușit, ea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca el să recunoască copilul. Deși a câștigat în Instanță pensie alimentară de 10.000 de euro, Vica Blochina a fost dispusă de renunțe la acești bani doar pentru ca Edan să-l aibă ca tată în certificatul de naștere și să aibă o relație tată-fiu frumoasă pe viitor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton